Sestdienas horoskops: 3. aprīlis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 3. aprīlim. 

AUNS Var mainīties tavas intereses, varbūt vēlēsies apgūt ko jaunu, pastiprināti pievērsties kādam hobijam. Labprāt darīsi ko neierastu, un tev smaidīs iesācēja veiksme. Laba diena viesu uzņemšanai.

VĒRSIS Nespēsi palikt uz vietas, tev šodien nepieciešama kustība un kādas aktivitātes. Vēlams apciemot sen neredzētus cilvēkus, dalīties dzīves pieredzē un vairāk mācīties no citu kļūdām, lai nepieļautu savējās.

DVĪŅI Tevi interesēs līdzcilvēku viedoklis, būsi uzņēmīgs pret kritiku un pārāk saasināti uztversi apkārt notiekošo. Nerunā visu, kas uz mēles, – tā vari zaudēt kāda cilvēka simpātijas.

VĒZIS Tuvinieki prasīs nedalītu uzmanību, un brīžiem tas tevi spēs izvest no pacietības. Vēlēsies veltīt laiku arī sev un savām interesēm, vēlama relaksācija, masāžas seansa apmeklējums. Sargi maciņu no zagļiem!

LAUVA Lieliski pavadīsi laiku ar mīļoto cilvēku, jūsu vēlmes un intereses saskanēs, būs viegli vienoties par vakara plāniem un vēlamo izklaides programmu.

JAUNAVA Nav izslēgts, ka vēlēsies pabūt vienatnē un tikt galā ar iekrātajiem ikdienas darbiņiem. Vakarpusē noskaņojums uzlabosies, vari doties izklaidēties vai pati uzņemt ciemiņus.

SVARI Neiesaisties afērās un atsakies no aizdomīgiem piedāvājumiem. Diena jāpavada uzticamu un mīļu cilvēku sabiedrībā, attiecības stabilizēsies, sieviešu kārtas pārstāvēm pastāv iespēja saņemt bildinājumu.

SKORPIONS Sekosi mirkļa idejām un īpaši nerēķināsies ar līdzcilvēku interesēm. Partnerattiecībās iespējams nepārdomāts sānsolis, nav izslēgts strīds ar tuviniekiem.

STRĒLNIEKS Tu ilgosies palikt vienatnē ar savām domām, nepieņemsi palīdzību un nevēlēsies ne ar vienu dalīties savos pārdzīvojumos. Izmanto šo laiku ne tikai pašanalīzei, bet arī sevis palutināšanai.

MEŽĀZIS Rūpīgi plāno savus izdevumus, jo roka pati stiepsies pēc naudas maciņa un vari iztērēt visus iekrājumus acumirkļa iegribām un nepārdomātiem pirkumiem.

ŪDENSVĪRS Paškritika un takta izjūta šodien nebūs tava stiprā puse, vari itin viegli aizvainot līdzcilvēkus un sabojāt attiecības ar tuviniekiem. Iespējams, šādas rīcības iemesls būs kāda neveiksme mīlas jomā.

ZIVIS Pievērs uzmanību sīkumiem, jo tiem var būt būtiska nozīme notikumu tālākā attīstībā. Labprāt pārsteigsi savu mīļos, plānosi kopīgu atpūtu un nežēlosi naudiņu izklaides pasākumiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu