"Zemgale"/LLU pietiek ar vieniem vārtiem uzvarai OHL pusfināla ceturtajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Zemgale"/LLU hokejisti
HK "Zemgale"/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU/Facebook

"Zemgale"/LLU vienība svētdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pusfināla ceturtajā spēlē guva tikai vienus vārtus, bet ar to pietika, lai nonāktu soļa attālumā no fināla.

"Zemgale"/LLU viesos ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) uzvarēja "Mogo"/LSPA, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Vienīgie vārti ceturtajā pusfināla mačā tika gūti četras minūtes līdz pirmā perioda beigām, kad Ričards Bernhards no iemetiena apļa pārspēja Henriju Anču. Uzbrucējam metiens nepadevās pārlieku spēcīgs, bet Anča vārtu priekšā bija vairāki spēlētāji, kas viņam liedza nospēlēt veiksmīgāk.

Pirmspēdējā marta dienā abas komandas aizvadīs piekto un, iespējams, pēdējo šīs pusfināla sērijas spēli.

Sērijas pirmajā spēlē pirmdien "Mogo"/LSPA pēc atspēlēšanās pagarinājumā uzvarēja ar rezultātu 4:3, bet otrajā jelgavnieki revanšējās ar 3:0. Piektdien jelgavnieki viesos uzvarēja ar 3:1 un sērijā izvirzījās vadībā.

"Zemgale"/LLU ir šīs sezonas regulārā čempionāta uzvarētāja. Komandai savainojumu dēļ nevar palīdzēt turnīra rezultatīvākais spēlētājs Kirils Tambijevs un Rustams Begovs, kurš šosezon laukumā vairs nedosies.

Otrā pusfināla sērijā "Olimp"/'Venta 2002" ir vadībā ar 3-0 ir vadībā pret "Liepāju".

Finālā iekļūs tā komanda, kura pirmā izcīnīs četras uzvaras. Finālsērijas pirmais mačs paredzēts 7.aprīlī.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepāja".

Iepriekšējā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./2021.gada sezonā ir par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlēja "Kurbads".

Iepriekšējā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu