Jēkabpils "Lūši" pagarina Latvijas volejbola čempionāta fināla sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti aizsardzībā
Jēkabpils "Lūši" volejbolisti aizsardzībā Foto: Evija Trifanova/LETA

Jēkabpils "Lūši" volejbolisti svētdien izcīnīja uzvaru Latvijas čempionāta finālsērijas trešajā spēlē un izvairījās no "sausā" zaudējuma sērijā.

Jēkabpilieši mājās ar 3-1 (25:22, 25:22, 25:27, 36:34) uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", kas sērijā līdz trim uzvarām ir vadībā ar 2-1.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Kristaps Šmits, kurš četrus no tiem guva blokā, bet vēl reizi izpildīja netveramu servi. 16 punktus pievienoja Jānis Medenis, 12 punktus nopelnīja Vladislavs Blumbergs, bet pa 11 punktiem nopelnīja Armands Āboliņš un Gustavs Freimanis.

Viesu komandā 33 punkti Renāram Jansonam, Aleksandrs Avdejevs pievienoja 21 punktu, kamēr ar desmit punktiem izcēlās Patriks Pinka.

Sērijas pirmajā spēlē "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" uzvarēja piecu setu cīņā, bet otrajā duelī panākums svinēts trīs setos.

Ceturtais un, iespējams, pēdējais mačs starp abām komandām paredzēts 1.aprīlī Jūrmalā.

Pirms fināla abas komandas jau šosezon bija trīsreiz tikušās, visās spēlēs - divās "Credit24" meistarlīgā un vienā Superkausa izcīņā - piecos setos uzvarot "lūšiem".

Tikmēr bronzas sērijā "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" divu spēļu summā ar 2-0 uzvarēja "Biolars"/"Jelgava" komandu. Bronzas medaļas daugavpilieši izcīnīja sestdien.

Pusfinālos "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" un Jēkabpils "Lūši" attiecīgi daugavpiliešus un jelgavniekus uzvarēja ar 2-0.

Iepriekšējā sezonā Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijas čempioni netika noskaidroti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu