Kaspara Kambalas un viņa draudzenes attiecībām varēs sekot līdzi jaunā realitātes šovā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Kambala ar sievu Olgu Kambalu
Kaspars Kambala ar sievu Olgu Kambalu Foto: publicitātes

No 9. aprīļa STV Pirmā! būs skatāms jauns realitātes šovs "Mīla burbulī", kurā piedalīsies arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala un viņa jaunā draudzene Olga Grinčenko-Pacijenko.

Ar šova palīdzību pāri meklēs atbildi uz pēdējā laika izaicinošāko jautājumu – kas notiek ar mīlestību, kad to iesprosto četrās sienās? Vai izsapņotais mīlas burbulis var ar milzu blīkšķi pārsprāgt? Kā jaunie ikdienas noteikumi un rutīna ietekmējusi attiecības un mīlas dzīvi?

“Nav šaubu, ka pandēmija atstājusi sekas mūsu visu dzīvēs un īpašus izaicinājumus ikviens var sajust tieši attiecību jomā. Ja iepriekš pāri bija raduši laiku pavadīt atsevišķi un katrs savu dienu plānot patstāvīgi, tad šobrīd, kad nākas kopā pavadīt vairāk laikā kā, iespējams, jebkad agrāk, aktualizējas attiecību nesaskaņas, komunikācijas grūtības un problēmas mīlas jomā. Ne viens vien pāris, kas iepriekš viens otram solījuši “būt kopā priekos un bēdās”, saprot, ka ilgstoši atrasties vienam otra tuvumā piespiedu mājsēdē nemaz nav tik viegli pildāma apņemšanās. Stipru attiecību saglabāšana šajā izaicinošajā laikā ir īpaši svarīgs mīlnieku uzdevums, ar ko saskaras arī pāri, kas pastāvīgi atrodas mediju un sabiedrības uzmanības centrā,” par jauno šovu “Mīla burbulī” saka producente Aija Strazdiņa.

Viņa piebilst, ka šis reizē būs arī unikāls projekts pašmāju TV šovu vēsturē, jo lielākoties, filmējot ar telefoniem, to veidos paši dalībnieki, skatītājiem solot unikālu un intīmu ieskatu viņu ikdienā un attiecībās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu