FOTO ⟩ Magoni dzejas krājuma atklāšanas svētkos atbalsta arī greizsirdīgais vīrs Žanis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magones Šutovienes dzejas grāmatas "Magoņu atklāsmes" atklāšanas svētki
Magones Šutovienes dzejas grāmatas "Magoņu atklāsmes" atklāšanas svētki Foto: Dmitrijs Suļžics / f64

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone 26. martā iepazīstināja sava talanta cienītājus ar savu nu jau otro dzejas krājumu “Magoņu atklāsmes”.

Grāmatas vāku rotā glezna, kur atveidota māte un meita, un Magone neslēpj – šāds zīmējums nav izvēlēts nejauši. Dzejas krājums ir dāvana viņas meitiņai Magnolijai Latvijai, kura pavisam nesen nosvinējusi savu pirmo jubileju. Ja citi bērniem dāvina īslaicīgas mantas, tad viņa jau sen vēlējusies meitai sniegt unikālu un paliekošu vērtību.

Uz jaunā krājuma attālināto prezentācijas pasākumu Magone bija īpaši uzposusies un pie tērpa piespraudusi milzu ziedu, saņemot nevienu vien komplimentu no saviem talanta cienītājiem.

Tāpat viņa uz improvizēto ballīti bija aicinājusi arī savu draugu un kolēģi Janu Ikeu, kurš ir dzejas grāmatas pēcvārda autors. Jautrā atmosfērā abi atbildēja uz fanu jautājumiem, lasīja dzejoļus, bet Magone sniedza arī plašāku ieskatu, kā top viņas vārsmas un kur rod tām iedvesmu. Izrādās, pareizie vārdi pie viņas mēdzot atnākt pat rīta agrumā, kurus šova zvaigzne steidzot uzreiz arī pierakstīt. “Tas nav ne uz pasūtījumu, ne konkrētas tēmas. Ir sajūtas un ir mirklis. Ja abi sakrīt, rodas dzejolis. Ja nesakrīt, tad dienu, divas nav arī neviena. Varbūt tas dzejolis nav vienkārši atradis īsto brīdi, kad piedzimt,” pasākuma laikā teica Magone.

Arī šo dzejas krājumu viņa veidojusi ar pseidonīmu Magone Liedeskalns un spriež, ja būs nākamais krājums, tad tam varētu tikt dots nosaukums “Magoņu dvēseles”, akcentējot filozofiskākas un vēl dziļākas viņas dzīves vērtības.

Pēc tiešsaistes tikšanās ar faniem, Magoni sveica arī bērni un vīrs Žanis, kurš pasākumam par godu bija īpaši uzposies un pārsteidza sievu ar ziedu pušķi. Kā zināms, pāri vēl nesen piemeklēja nesaskaņas - Žanis, greizsirdības mākts, atgriezās no ārzemēm un pārmeta Magonei neuzticību. Tiesa, Magone uzstāja - lai arī dzirksts starp viņu uz dzejnieku uzvirmojusi, nekas vairāk nav bijis un vīram nav tiesības viņai neko pārmest. 

Foto: Magones jaunā dzejas krājuma atklāšanas svētki

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu