Pret Samantu Tīnu par "Eirovīzijas" dziesmu policijā uzrakstīts iesniegums. Ažiotāžu komentē pati mūziķe (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ažiotāža ap dziedātājas Samantas Tīnas "Eirovīzijas" skaņdarbu nerimstas - nu mūziķe atklāja, ka pret viņu policijā uzrakstīts iesniegums. 

Šādu faktu viņa atklāja šovā "Slavenības. Bez filtra".

"Man tikko atnāca ziņa, ka mani ir iesūdzējuši tiesā. Ar kādām tiesībām es uzspiežu savu viedokli. Ir uzrakstīts iesniegums par erotisku saturu manā videoklipā, kuru es vispār tur neredzu. 

Tur ir tie transdženderi un ka tur lesbietes sabučojas. Vienkārši fail..." komentēja mūziķe.

Viņa norādīja, ka klipā neesot vispār nekā erotiska.

"Manā idejā vispār nav nekas bijis tāds, kā tas ir uzpūsts. Es biju diezgan šokēta. Bet es biju tā pozitīvi nošokēta, ko cilvēki saskata, - lietas, kādas tās nav," norādīja Tīna. 

Atgādinām, ka pagājušonedēļ asas diskusijas raisījusi iesniegtā iniciatīva vietnē "manabalss.lv" par to, lai Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon is Rising" šogad nepiedalītos "Eirovīzijas" dziesmu konkursā. 

Iniciatīvas iesniedzējs Kaspars Pudniks pauda uzskatu, ka Tīna un Latvijas Televīzija (LTV) "iespļaujot dvēselē Latvijas sabiedrībai un latviešu tautas gadsimtos koptajām tradicionālajām vērtībām".

LTV gan ir pārliecināta, ka ļaut Samantai piedalīties 2021. gadā bija būtiski un pareizi, jo māksliniece bija pierādījusi sevi 2020. gada “Supernovā”, kur viņu novērtēja gan profesionāla žūrija, gan skatītāji savā balsojumā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu