Jauni TV kanāli Duo 3 un Duo 6 ēterā jau no 1. aprīļa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

No ceturtdienas, 1. aprīļa Latvijas TV skatītājiem būs pieejami divi jauni televīzijas kanāli - Duo 3 un Duo 6. Duo 3 kanālu sarakstā būs atrodams vietā, kur līdz šim mājoja kanāls Sony Channel, savukārt Duo 6 būs atrodams Sony Turbo vietā.

Abi TV kanāli piedāvās izklaidējošu programmu, kas ietvers starptautiski atzītu saturu ar pasaules klases produktiem. Duo 3 saturs īpaši tīkams būs trilleru un noziegumu šovu cienītājiem, kamēr Duo 6 būs unikāls Latvijas TV kanālu starpā, jo tas cauru diennakti ļaus vērot atzītus un novērtētus komēdijseriālus un humora raidījumus.

Abu kanālu programmās būs iespējams atrast šovus, kas skatītājiem ir jau pazīstami un iecienīti, un tos papildinās jauni, starptautiski hīti, kas pie Latvijas televīzijas skatītājiem nonāks pirmo reizi.

Duo 3 piedāvājumā skatieties aizraujošus noziegumu seriālus, tostarp “Noziedzīgie prāti”, “Amerikāņi”, “Norakstītais”, “Manifests”, “Rizoli un Aila”, “Grāntčestera” un daudzus citus.

Tikmēr Duo 6 piedāvājumā sagaidīsiet patīkamu izklaidi un vieglas emocijas ar dažādiem komēdijseriāliem. “Kā es satiku jūsu māti”, “Auklīte”, “Laimīgi šķīrušies”, “Mamma”, “Sainfelds”, “Skaistules Klīvlendā” ir tikai daži no plašā piedāvājuma.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu