Tamāra Globa nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām aprīlis būs gada veiksmīgākais mēnesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: 4 PM production/Shutterstock.com

Krievu astroloģe Tamāra Globa norādīja trīs Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem aprīlī noteikti paveiksies, vēsta portāls "Rus TVNET".

Jaunava

Astroloģe iesaka Jaunavām pasteigties - aprīlis viņiem piedāvās daudz jaunu ceļu, taču nekavējiet izvēli, pretējā gadījumā pastāv risks palaist garām izdevīgāko iespēju. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus bieži vajā neveiksmes, taču aprīlī tās atkāpsies un dzīvē viss mainīsies. 

Strēlnieks

Strēlniekam aprīlis būs īstas laimes periods - uzlabosies gan fiziskais, gan morālais stāvoklis, darbā viņiem piedāvās paaugstinājumu un, iespējams, paaugstinās algas. Dzīve kļūs daudz bagātāka un daudzveidīgāka. Ir pienācis laiks atvadīties no neveiksmēm!

Vēzis

"Melnā svītra" aprīlī beigsies arī Vēžiem, kuriem pēdējā laikā ir pārāk daudz problēmu. Pēc astroloģes domām, visas nepatīkamās situācijas šiem cilvēkiem tiks atrisinātas, viņi varēs beidzot pacelt galvu un uzmundrināt sevi un apkārtējos. Nākamais mēnesis ļaus Vēžiem atjaunot sirdsmieru un uzlabot situāciju ģimenē. Šis ir īstais laiks radošumam un sevis pilnveidošanai!

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu