"Nav tā, ka bērns bija plānots." Gints Valdmanis atklāti par ģimenes pieaugumu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa treneris Gints Valdmanis, kurš nesen paziņoja par ģimenes pieaugumu, izdevumam "Privātā Dzīve" komentējis savu jauno statusu.

Valdmanis, kurš pērn šķīra septiņus gadus ilgo laulību ar fitnesa skaistuli un permanentā grima speciālisti Jutu Valdmani, atminas, ka pēc šķiršanās saņēmis lielu uzmanību no dāmām, taču liktenīgā izrādījās satikšanās ar kolēģi, fitnesa un uztura speciālisti Jekaterinu Sidorovu pērnā gada rudenī. 

"Uzmanība no pretējā dzimuma bija ļoti liela, un vasara bija karsta. Tomēr Jekaterina, kā saka – mani savāca un nolika pie vietas. Nav tā, ka bērns bija plānots. Varbūt no viņas puses bija, kas to lai zina," atklāts ir Valdmanis. 

Jekaterina, kura šobrīd ir grūtniecības ceturtajā mēnesī, mīļotajam par īpašo notikumu paziņojusi īsziņā. "Jekaterina man atsūtīja ziņu: "Uztaisīju testu, un tas ir pozitīvs!" Es sapratu, ka viņa runā par kovidu. Fitnesa zāles tolaik bija vaļā, un es nodomāju – ak Dievs, man taču bija saskare ar tik daudziem cilvēkiem! Taču es precizēju: "Tu par kovidu?" Kad izdzirdēju, ka par grūtniecību, atviegloti nopūtos," smejas Gints. 

Viņš atzīst - bērna ienākšana ģimenē abu attiecības ievirzījusi jaunā līmenī. Par to liecina arī izskanējušais bildinājums marta izskaņā.

Jau vēstījām, ka pārim ģimenes pieaugums gaidāms augustā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu