Dastins Porjē nosauc datumu revanša cīņai pret Konoru Makgregoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors pret Dastinu Porjē
Konors Makgregors pret Dastinu Porjē Foto: Reuters/ScanPix

UFC cīkstonis Dastins Porjē savā "Twitter" kontā ir spekulējis ar datumu gaidāmajai revanša cīņai pret Konoru Makgregoru.

UFC prezidents Deina Vaits pēc aizvadītajā nedēļas nogalē notikušā "UFC 260" cīņu šova ieskicēja savas organizācijas nākotnes plānus, runājot arī par potenciālo Makgregora un Porjē dueli.

Viņš atzina, ka ļoti vēlētos, lai Porjē un Makgregora trešā cīņa norisinātos "UFC 264" cīņu šova ietvaros. 

Arī Dastins Porjē pievienojās savam bosam, "Twitter" kontā ierakstot vārdus: "10. jūlijs". Šis ir datums, kad norisināsies Vaita pieminētais "UFC 264".

Makgregors un Porjē jau teju uzreiz pēc otrās cīņas noslēgšanās pauda gatavību oktagonā tikties arī trešo reizi. "MMA Fighting" rīcībā esošā informācija liecina, ka, lai gan par konkrētu datumu vienošanās vēl neesot panākta, abu cīkstoņu pārstāvji aktīvi strādājot pie cīņas norises augstāk pieminētajā datumā.

UFC vieglā svara divīzijā, kur šī cīņa, visticamāk, norisināsies, šobrīd nav čempiona, jo Habibs Nurmagomedovs ir oficiāli noslēdzis karjeru, atstājot aiz sevis čempiona jostu, par ko "UFC 262" ietvaros cīnīsies Čārlzs Oliveira un bijušais "Bellator" čempions Taisons Čendlers.

Oficiālajā UFC vieglā svara rangā Porjē atrodas pirmajā vietā, kamēr Makgregors ierindojas sestajā pozīcijā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu