Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Žanna Dubska regulāri saņem "krāniņbildes" no gados jaunākiem vīriešiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Stiliste Žanna Dubska, kura ir ļoti aktīva sociālajos tīklos, izpelnās sajūsmu ne tikai no dāmām, kuras novērtē praktiskos stila ieteikumus, bet arī atzinību no pretējā dzimuma.

Viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", Dubska neslēpa, ka kungi mēdzot savu uzmanību paust, sūtot erotiska rakstura bildes. 

“Man laiku pa laikam atsūta locekļus, lai es iedvesmojos. Un ļoti estētiskus citreiz, un ļoti foršus. Un, protams, ne no tiem, kuriem ir 60. Atsūta tādi, kuri uz “acīti” ir 30. Te sēž kāda vecene, kura demonstrē, kā pareizi krūšturi izvēlēties un viņi varbūt mani pārprot,” atklāja Dubska.

Taču runājot par to, kādam jābūt vīrietim, lai viņš iekarotu stilistes simpātijas, atbilde ir visai konkrēta: “Es meklēju, pirmkārt, ne laulības, bet attiecības, kuras varbūt ir viesu attiecības. Es negribu dzīvot vienā teritorijā. Es negribu kopdzīvi.”

Viņa vislabprātāk ar savu mīļoto vīrieti dzīvotu kaimiņos un brīžos, kad ir vēlme, satiktos, bet pēc tam katrs dotos savās gaitās. “Tas ir ļoti veselīgi un manam dzīvesveidam - lieliski,” pauda Dubska.

Vairāk par ideālo vīrieti uzzini video!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu