Policija, pateicoties kulinārijas video blogam, atklāj mafijas biedra atrašanās vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Eaters Collective/Unsplash

Nesen notverts itāļu mafijas loceklis Marks Ferens Klods Biards, kurš bija bēguļojis apmēram septiņus gadus. Visai amizants ir veids, kā policija ir sadzinusi kriminālās pasaules dalībnieka pēdas - viņš uziets, pateicoties dalībai kulinārijas blogā vietnē "YouTube", vēsta portāls "The Guardian".

2014. gadā Itālijas varasiestādes izsniedza Biarda apcietināšanas orderi par viņa līdzdalību kokaīna kontrabandu, ko Dienviditālijā organizēja viens no Kalabrijas mafijas grupas "Ndrangheta" klaniem. Viņš aizbēga no valsts un ilgus gadus slēpās no policijas.

53 gadus vecais noziedznieks no tā brīža vadīja klusu dzīvi vadīja klusu dzīvi Dominikānas republikas kūrortpilsētā Boca Chica - lai arī mafijas dalībnieks centās nepiesaistīt sev uzmanību, viņš kopā ar sievu vadīja "YouTube" kanālu, kurā dalījās ar itāļu ēdienu receptēm.

Videoierakstos bēglis bija paslēpis seju, bet viņu nodevuši uz ķermeņa rotājumi - tetovējumi.

Pagājušajā nedēļā Dominikānas republikas varas iestādes Biardu nodeva Itālijas policijai. Noziedznieks tika aizturēts, pateicoties Interpola sadarbībai ar Itālijas izmeklēšanas iestādēm. Pirmdien, 29. martā, kulināriju mīlošais mafijas dalībnieks ir nogādāts Milānā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu