Interneta lietotājus nobiedē ASV armijas apakšvienības noslēpumainais "tvīts"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Victória Kubiaki/Unsplash

Interneta lietotājus ir satraucis un samulsinājis kāds ASV armijas Stratēģiskās pavēlniecības "Twitter" konta ieraksts - daži simbolu virtenē ir saskatījuši ziņojumu citplanētiešiem, savukārt citi - zīmi par kodolkara sākumu.

Haotiskais burtu un simbolu savirknējums uzreiz ir piesaistījis plašu interneta lietotāju interesi un pirms tā dzēšanas ir pārpublicēts vairāk nekā 11 tūkstošus reižu.

Daži lasītāji domāja, ka tas ir ziņojums citplanētiešiem, kamēr citi izteikuši hipotēzi, ka pie dīvainā "tvīta" publicēšanas ir vainojama kāda kaķa pastaiga pa klaviatūru. Starp interneta lietotājiem netrūka arī tumšāka humora.

"Nākotnes vēstures grāmata: nejaušs tvīts no ASV armijas Stratēģiskās pavēlniecības noveda pie kodolkatastrofas," raksta viens komentētājs.

Mazliet vēlāk kontā parādījās jauns ziņojums ar atvainošanos "par radītajām neskaidrībām", taču drīz vien arī tas tika izdzēsts.

Daži lietotāji nolēma, ka ASV Stratēģiskā pavēlniecība nevar atvainoties par tik dīvainām ziņām un ka ar viņiem tiešām kaut kas nav kārtībā. "Vai nu viņi tika uzlauzti, vai arī mūsu valsts kodolarsenālā vadībā ir nespējīgi cilvēki," sacījis kāds komentētājs.

Vēlāk izrādījies, ka dīvaino ziņojumu ir uzrakstījis bērns, kuru militārās struktūras "Twitter" konta pārvaldnieks bija uz mirkli atstājis bez uzraudzības.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu