Polijas futbola zvaigzne Levandovskis traumas dēļ nespēlēs vismaz mēnesi

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Polijas izlases uzbrukuma līderis gūtā ceļgala savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties vismaz mēnesi, otrdien atklāja viņa pārstāvētais Vācijas bundeslīgas grands Minhenes "Bayern".

Levandovskis ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Polijas izlasei nākamajā 2022.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā spēlē, kurā paredzēta tikšanās ar Angliju.

Minhenes "Bayern" uzbrucējs labā ceļgala savainojumu guva svētdienas spēlē pret Andoru, kurā Polijas uzvarēja ar 3:0, bet divus no trim vārtiem guva tieši Levandovskis. Viņš spēles 63.minūtē tika nomainīts.

Polijas Futbola federācija vēlāk izplatītajā ziņojumā atklāja, ka šāda tipa savainojuma izdziedēšana parasti prasa piecas līdz desmit dienas, bet "Bayern" otrdien paziņoja, ka Levandovskis laukumā nevarēs doties vismaz četras nedēļas.

"Bayern" atklāja, ka Levandovskis savainojis labā ceļgala saites. 

Tas nozīmē, ka polis sestdien nebūs ierindās bundeslīgas mačam ar sīkstāko konkurenti "Leipzig", kas turnīra tabulā atpaliek vien par četriem punktiem.

Trešdien Levandovskis Polijas izlasei nevarēs palīdzēt kvalifikācijas turnīra spēlē pret Angliju, bet savainojuma dēļ viņam arī nāksies izlaist 7. un 13.aprīlī paredzētās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles pret Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Šosezon Vācijas bundeslīgā "Bayern" atlikušas astoņas spēles. Levandovskis šosezon guvis 35 vārtus un tikai par pieciem "goliem" atpaliek no Gerda Millera rekorda - 40 vārti vienas sezonas laikā.

Levandovskis pagājušā gada decembrī tika atzīts par Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) gada labāko futbolistu. Minhenes "Bayern" uzbrucējs un Polijas izlases līderis aizvadītajā sezonā visos turnīros savas komandas labā guva 55 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu