VIDEO ⟩ "Domāju, ka promiles būs lielākas!" Aculiecinieks ziņo par dzērājšoferi Rīgā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs.
Alkometrs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāda aculiecinieka zvana dēļ policistiem gaišā dienas laikā Pļavniekos izdevies apturēt kādu bīstamu šoferi, kurš ar aizmiglotu skatu vizinājies pa ļaužu un auto pilnajām ielām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Patrulēšanas laikā saņemta informācija par kādu "Volvo" vadītāju, kurš auto vada ļoti nepārliecinoši. Radās bažas par to, vai šoferis ir alkohola reibumā vai arī viņu piemeklējušas kādas veselības problēmas.

Šajā situācijā aizdomīgajam auto sekojis aculiecinieks, turklāt tuvākā patruļa zvana saņemšanas brīdī atradusies blakus krustojumā, līdz ar to policistiem bija vajadzīgs vien acumirklis, lai apturētu meklēto auto. No autovadītāja "virmoja" spēcīga alkohola smaka.

Kamēr pamatīgi apmulsušais vīrs atminējies, kur licis savus dokumentus, notikuma vietā ieradušās vēl trīs policijas ekipāžas no tuvējās apkaimes, taču šoreiz kolēģu palīdzība vairs nebija nepieciešama.

Vadītājs tika aizturēts, un notikuma vietā ieradās arī Valsts policijas darbinieki, kuri viņa izelpā konstatēja 2,05 promiļu reibumu.

Laikā, kamēr kārtības sargi nokārtoja ar šo notikumu saistītās formalitātes, arī raidījumam "Degpunktā" izdevās aprunāties ar "Volvo" šoferi, kurš nebūt nepārdzīvoja par notikušo.

Iedzēris, jo esot problēmas darbā un mājās. Braucis no "Depo," avārijās neesot iekūlies. Šoferis vaļsirdīgi atzinās, ka izdzēris "litru "pipariņa" un vēl alu". Šoferis norādīja, ka domājis, ka promiles būšot vairāk.

Policisti izsaka pateicību aculieciniekam, kurš ziņoja par šo aizdomīgo stūres vīru, jo atliek vien minēt, cik vēl ilgam laikam viņam pietiktu veiksmes. Arī šo apreibušo šoferi, tāpat kā citus policistu pieķertos pārkāpējus, gaida visai sāpīgas sankcijas – milzu soda naudas, vairākus gadus ilgs liegums stūrēt auto un iespēja vēlreiz sēsties skolas solā, lai atgūtu savu autovadītāja apliecību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu