"Wizards" joprojām spēlē bez Bertāna un piekāpjas "Hornets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Terijs Rozjē
Terijs Rozjē Foto: Reuters/ScanPix

Dāvim Bertānam izlaižot sesto spēli pēc kārtas, Vašingtonas "Wizards" komanda otrdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 104:114 (29:32, 27:32, 25:25, 23:25) atzina Šarlotas "Hornets" pārākumu.

Vašingtonas vienībā ar 30 punktiem atzīmējās Rui Hačimura, Japānas basketbolistam atkārtojot savu karjeras rekordu. Rasels Vestbruks guva 22 punktus, 15 reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, bet Robinam Lopesam bija 16 punkti un 11 bumbas zem groziem.

Vestbrukam šis bija 17. "triple-double" sezonā un trešais pēc kārtas. Viņš ir tikai trešais spēlētājs NBA vēsturē, kuram divos mačos pēc kārtas izdevies gūt vismaz 20 punktus, izcīnīt 15 bumbas zem groziem un atdot 14 rezultatīvas piespēles. 1965.gadā to iespēja Oskars Robertsons, bet trīs gadus vēlāk atkārtoja Vilts Čemberleins.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Terijs Rozaiers, bet 26 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Gordons Heivords. Vēl Devonte Greiems guva 17 punktus, bet Kodijam Zelleram bija 16 punkti un 13 bumbas zem groziem.

"Wizards" komandai savainojuma dēļ otro spēli pēc kārtas nevarēja palīdzēt šīs sezonas NBA rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls. Pretiniekiem ilgstoši jāiztiek bez sezonas labākā debitanta balvas pretendenta Lamelo Bola, kura prombūtnē "Hornets" uzvarējusi četrās no piecām spēlēm.

Vašingtonas vienība ceturtdien viesosies pie Detroitas "Pistons", bet divas dienas vēlāk savā laukumā uzņems Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

"Wizards" ar 17 uzvarām 46 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Pistons" uzvarējusi 13 no 46 cīņām un ir 15.pozīcijā.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu