"Es zvēru, ka nākamreiz tev iespļaušu sejā." Bijušais Porziņģa nīdējs Rapaports un Durants iesaistās ļoti asā vārdu apmaiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Rapaports un Kevins Durants
Maikls Rapaports un Kevins Durants Foto: AFP / Scanpix / Apollo kolāža

Ļoti asā vārdu apmaiņā sociālo mediju vietnē "Instagram" iesaistījās populārais komiķis Maikls Rapaports un Bruklinas "Nets" superzvaigzne Kevins Durants.

Durants un Rapaports asākā vārdu apmaiņā iesaistījās pagājušā gada izskaņā, kad komiķis basketbolistu publiski kritizēja par viņa atbildēm uz Čārlza Bārklija jautājumiem pēcspēles intervijā.

"Nets" superzvaigzne ir bēdīgi slavens ar to, ka mēdz atbildēt uz kritiku publiskajā telpā, pat situācijās, kad ar apvainojumiem nāk klajā fani. Tomēr šoreiz viņš pie Rapaporta vērsās privāti, vārdus un apvainojumus neizvēloties.

Sarunas ekrānuzņēmumi ir atrodami Rapaporta "Instagram" kontā "@michaelrapaport". Brīdinām, ka redzamajos ekrānuzņēmumos ir redzama ļoti necenzēta leksika.

Durants šajā sarakstē izmantoja dažādus izteikumus, piemēram: "Es zvēru, ka nākamreiz tev iespļaušu sejā." Uzbrucējs arī ķērās pie draudiem, aicinot pārpratumu atrisināt ar dūrēm, kā arī runāja par komiķa sievu. Jāatzīmē gan, ka sarakstes ekrānuzņēmumos trūkst arī paša Rapaporta atbildes, jo divos ekrānuzņēmumos pēc kārtas ir redzamas tikai Duranta ziņas.

Pats basketbolists uz šādu Rapaporta publikāciju atbildēja, norādot, ka ikdienā viņš ar komiķi runājot vēl skarbāk un neesot apzinājies, ka Rapaports šos vārdus uztveršot tik nopietni.

Uz šādu Duranta ierakstu Rapaports atbildēja noliedzoši, apgalvojot, ka viņu ikdienas sarakstes neesot ar šāda rakstura saturu.

Durants joprojām turpina ārstēt neilgi pirms Visu zvaigžņu spēles gūto savainojumu. Traumas gūšanas mirklī oficiālais "Nets" paziņojums vēstīja, ka Durants nespēlēšot aptuveni divas nedēļas. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu