Ieva Koha-Zeltiņa skaidro, kādēļ ar vīru Renāru Zeltiņu publiski dalās tikai ar labajiem dzīves notikumiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Populārais šovmenis Renārs Zeltiņš un viņa sieva Ieva Koha–Zeltiņa ir viens no iedvesmojošākajiem pašmāju šovbiznesa pāriem. Abi audzina arī trīs gadus veco meitiņu Emmu. Tagad Zeltiņa Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" pastāstīja, kādēļ sociālajos tīklos dalās tikai ar savas ģimenes priecīgajam ainām.

Zeltiņu pāris vietnē "Instagram" regulāri dalās ar skaistiem kadriem no savas kopdzīves. Reti, kad kāds no viņiem parāda arī kādus ne tik skaistos ģimenes notikumus. Nu Zeltiņa paskaidroja, kādēļ tā. 

"Mēs publiskojam varbūt vairāk tās lietas, tās emocijas, ar kurām mēs labprātīgi dalāmies, ar kurām mēs zinām, ka tās tālāk nesīs prieku un vairos pozitīvu emociju.

Es nekad nebūšu no tām mammām vai personām, kas dalīsies ar pārdzīvojumiem, es to tā vienkārši neizjūtu. Protams, ka arī mūsu ģimenē ir pārdzīvojumi, nesaskaņas, strīdi un ikdienišķas lietas, kas ir visās ģimenēs. Bet es izvēlos tās paturēt ģimenē un savu tuvāko, uzticamo cilvēku lokā.

Vismaz es tā nesajūtu, ka man tas būtu jānes arī publiski ārā. Jo skaidrs, ka katram sekotājam arī ir kāds, kam viņš seko. Un es un mēs noteikti neesam tā ģimene, kas kadrēs un atrādīs pilnīgi katru mūsu ikdienas laiku un notikumu, mēs vairāk dalāmies ar mūsu piedzīvojumiem, kas varbūt var iedvesmot citus," skaidroja Zeltiņa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu