Anna Sedokova samulsina ar komentāru, kurā iesmej par uzņēmēja Oļega Tinkova cīņu ar vēzi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen ar vēzi sirgstošā uzņēmēja krievu Oļega Tinkova "Instagram" profilā parādījās cinisks dziedātājas Annas Sedokovas komentārs par vīrieša veselības stāvokli. 

Pagājušajā gadā uzņēmējs Oļegs Tinkovs paziņoja savu diagnozi - vīrietis cieta no akūtas leikēmijas formas. Savlaicīga un efektīva ārstēšana ir veicinājusi Tinkova atlabšanu, un uzņēmējs cer uz pilnīgu atveseļošanos.

38 gadus vecā dziedātāja Anna Sedokova Oļega Tinkova "Instagram" profilā uzrakstīja divdomīgu komentāru, kurā pieminēja viņa cīņu ar vēzi.

"Oļeg, dārgais, kur tu esi pazudis? Ja ir laiks - piestāj ciemos, ieiesim pirtī. Alus no manis, vēzis no tevis," rakstīja Sedokova.

Kā izrādās, dziedātāja šo komentāru nerakstīja pēc savas gribas. Sedokova piedalījās šovā "Comment Out", kas ir slavens ar pretrunīgi vērtētiem un dažkārt bargiem sodiem, kas jāizpilda slavenību viesiem.

Raidījuma vadītājs Vladimirs Markoni pārliecināja Sedokovu, ka ar vēzi sirgstošais uzņēmējs neturēs uz viņu ļaunu prātu.

"Oļegs ir malacis, ka viņš to pieveica. Pārvarēja visu. Cilvēks ar tādu gribu, raksturu. Viņam izdevās uzvarēt. Viņš izlasīs komentāru un teiks: "Jā, tas ir joks!"" sacīja Makroni.

Sedokova sākotnēji nepiekrita. "Cilvēki, kas tagad cīnās ar vēzi un pārdzīvo visu šo - ko viņi teiks? "Viņa pasmējās par mūsu slimību." Nē!

Tomēr es esmu bijusi slimnīcā vairākas reizes. Es atceros tās meitenes, viņas bija tik jautras. Viņas man būtu teikušas, lai es rakstu," māksliniece tomēr piekāpās.

Sedokova atzīmēja, ka viņa vienmēr atbalsta vēža slimniekus un pat apsolīja organizēt līdzekļu vākšanu labdarības mērķiem. Pats Markoni steidzās atzīmēt, ka humors kļūst par daļu no terapijas, lai tiktu galā ar smagajām slimībām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu