Topošais tētis Gints Valdmanis komentē savus pērn paustos izteikumus par to, ka negrib bērnus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa treneris Gints Valdmanis, kurš drīzumā kļūs par tēvu pirmdzimtajam, intervijā "Privātajai Dzīvei" komentējis savus izteikumus pērn, ka viņam "nekad nav bijis sapnis par bērniem".

Atgādinām, ka pagājušā gada vasarā pēc šķiršanās no fitnesa skaistules un permanentā grima speciālistes Jutas Valdmanes, Gints izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja: "Man nav mērķa uzbūvēt māju, nopirkt ģimenes busiņu un skatīties, kā pa sētu skraida balti kolliji. (..) Neuzskatu, ka visiem pāriem vajag bērnus. Tie nav mani sapņi, tos vēlas uzspiest sabiedrība. Man galvenais ir, lai dienas beigās jūtos laimīgs."

Tagad, kad Valdmanis un viņa mīļotā sieviete Jekaterina Sidorova gaida pirmdzimto, Valdmanis "Privātajai Dzīvei" komentējis savus izteikumus. "Es spriedu pēc tā brīža situācijas, un tagad varu komentēt tikai to, kas ar mani notiek šobrīd. Nekad neesmu apgalvojis, ka mani uzskati nevarētu mainīties. Tie ir atkarīgi no cilvēka man blakus," atklāja viņš. 

Jau vēstījām, ka Gints un Jekaterina sāka romantiskas attiecības pērnā gada nogalē un jau šā gada augustā abi kļūs par vecākiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu