Video ⟩ Atklāj vakcinācijas centru Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Centrāltirgus paviljoni. Ilustratīvs foto
Rīgas Centrāltirgus paviljoni. Ilustratīvs foto Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien plānots atvērt vakcinācijas centru Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domē, vakcinācijas centrs tiks atklāts un to apskatīs amatpersonas, bet vakcinācijas process tajā vēl nesāksies.

Kā ziņots, Rīgas dome pilnvaroja pilsētas izpilddirektoru slēgt līgumus, kas saistīti ar vakcinācijas procesa organizēšanu galvaspilsētā cīņai pret Covid-19 pandēmiju.

Domes lēmums paredz, ka izpilddirektors būs tiesīgs slēgt iepirkuma līgumus, līgumus par lietošanas tiesībām, kas ir saistīti ar aktuālās informācijas par vakcināciju izplatīšanu, vakcinācijas procesa organizēšanu Rīgā, vakcinācijas pakalpojuma pieejamības veicināšanu, plašas sabiedrības vakcinācijas kompleksu izveidošanu un darbības nodrošināšanu.

Tāpat dome nolēma, ka SIA "Rīgas Centrāltirgus" gastronomijas paviljons tiek nodots izpilddirektora lietošanā vakcinācijas procesa organizēšanai un tas netiks iznomāts tirdzniecības vietu ierīkošanai.

Domes lēmuma izpildi finansēs no pašvaldības rezerves fonda līdzekļiem.

Rīgas domes izpilddirektora pienākumus pašlaik pilda Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centra vadītāja Elīna Trautmane.

Video: Atklāj vakcinācijas centru Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu