"Es gribētu jaunāku vīrieti." 83 gadus vecā Džeina Fonda pārsteidz ar intīmām atklāsmēm (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Džeina Fonda (83) intervijā žurnālam "Harper's Bazaar" atklāja intīmas savas dzīves detaļas. 

Aktrise atzina, ka agrāk viņu nomācis seksa trūkums. Par savu šī brīža attiecību statusu Fonda sacīja, ka vairs viņu nepiesaista vienaudži - viņa gribētu jaunāku vīrieti.

"Es vairs nevēlos dzimumattiecības. Man tādas vēlmes nav. Problēma ir tā, ka es gribētu jaunāku cilvēku. Vai tas nav šausmīgi? Es gribētu jaunāku vīrieti," atzina Fonda.

Tajā pašā laikā aktrise sacīja, ka tā ir tikai viņas iztēles spēle, jo viņa nekad neuzdrošinātos kaila jauna cilvēka priekšā parādīt sevi tādu, kāda viņa ir.

"Es esmu ļoti pateicīga, ka man nekad vairs nevajadzēs izģērbties neviena priekšā, pat sveču gaismā. Manās fantāzijās vīrietis ir jaunāks par mani, tāpēc tas būtu vēl grūtāk," sacīja Fonda.

Būdama 83 gadus veca, divu "Oskara" balvu ieguvēja joprojām ir viena no spožākajām Holivudas zvaigznēm. Aktrise izskatās lieliski un neslēpj, ka tas viss ir ķirurģiskās iejaukšanās dēļ. Fonda atzina, ka nelepojas ar to, ka ir veikusi plastiskās operācijas.

"Priecājos, ka izskatos labi, par to es nemelošu, bet, no otras puses, es ienīstu faktu, ka man bija jāguļas zem naža, lai psiholoģiski sajustu, ka viss atkal ir labi. Es vēlētos, lai tā nebūtu. Es mīlu nobriedušas sejas, man patīk dzīvas sejas," sacīja aktrise. 

Džeina Fonda bija precējusies trīs reizes: pirmais aktrises vīrs bija franču režisors Rodžers Vadims, ar kuru attiecībās piedzima pirmā meita Vanesa. Otrais vīrs bija politiskais aktīvists Toms Heidens, pārim piedzima dēls Trojs. Trešais zvaigznes vīrs bija televīzijas producents Teds Tērners. Pāris 10 gadus vēlāk izšķīrās Teda nodevības dēļ.

Aktrise intervijās vienmēr ir bijusi diezgan atklāta. Pirms vairākiem gadiem viņa stāstīja, kā viņas māte psihiatriskajā iestādē izdarīja pašnāvību. Šī traģēdija atstāja nospiedumu visā viņas turpmākajā dzīvē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu