VIDEO ⟩ "Viņa man uzbruka ar nazi!" Toma Henksa dēls apsūdz savu bijušo draudzeni uzbrukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktiera Toma Henksa dēls Čets Henkss publicējis vairākus videoklipus, kuros ar asiņainu galvu apsūdz savu bijušo zādzībā un agresijā.

30 gadus vecais Čets Henkss apsūdzēja savu bijušo draudzeni Kianu Pārkeri agresijā. Henkss nofilmēja un publicēja vardarbīgā notikuma sekas.

"Tu man piedraudēji ar nazi?" Henkss videoklipā jautā Pārkerei. Tad sieviete izrauj viņam no rokām tālruni un izslēdz kameru.

Otrajā videoklipā Čets parādīja, ka viņam no galvas tek asinis. "Šī ku*e man vienkārši uzbruka ar nazi," sacīja Henkss.

"Nē, es to nedarīju. Tu mani piespiedi!" dzirdami sievietes kliedzieni. Vēlāk ievietotā videoklipā vīrietis sniedza vairāk informācijas par toksiskajām attiecībām.

"Viņa ir dusmīga, jo es viņu pieķēru zogot. Zogot manu naudu. Paņemot manas kredītkartes," sacīja Henkss.

Šī gada janvārī Kiana iesniedza tuvošanās aizliegumu pret Henksu, apgalvojot, ka viņš ir vairākkārt izturējies neadekvāti un agresīvi. Kiana apgalvoja, ka reiz Čets satvēris viņas rokas un agresīvi vilcis viņu pa istabu, kad viņa mēģinājusi aiziet pēc pārtikas.

Čets noraidīja apsūdzības un apgalvoja, ka viņš nezināja, ka sieviete vērsusies pret viņu tiesā. Kiana apgalvoja, ka neviens neticēs viņas stāstam, jo ​​viņa ir tikai parasta sieviete, bet viņš ir Toma Henksa dēls. 

Čets iesniedza prasību tiesā par pāridarījumiem, kas dokumentēti nesenajos videoklipos. Toties Kiana apgalvoja, ka asiņainās cīņas laikā noticis gluži pretējais - Čets viņu biedējis ar nazi, un viņa pašaizsardzības nolūkos savainojusi vīrieti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu