Darba laikā ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām miris (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien Liepājā darba laikā ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām slimnīcā miris, aģentūrai LETA apstiprināja SIA "Liepājas reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Kā aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas tramvajs" sabiedrisko attiecību vadītājs Andrejs Rjabcevs, 59 gadus vecais vadītājs darba laikā tika sadurts kaklā.

Viņš stāstīja, ka tramvajā bija videonovērošanas ierīces un patlaban uzņēmums Valsts policijai (VP) nodod visus videoierakstus, lai saprastu negadījuma apstākļus.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess, aģentūrai LETA sacīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Plkst.16.40 tramvaju kustība līnijā atjaunota, taču iedzīvotājiem jārēķinās, ka tramvajiem ir nobīdes no kustības grafika.

Tramvaju satiksme Liepājā tika apturēta plkst.15 - pēc tam, kad notika uzbrukums tramvaja vadītājam.

LETA jau ziņoja, ka Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonas ir aizturējušas iespējamo uzbrucēju.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova stāstīja, ka šodien ap plkst.15 VP tika saņemta informācija par to, ka Liepājā tramvaja vadītājam ir nodarīti miesas bojājumi.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu