Labāk turēties pa gabalu! Piecas ļaunākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: OSTILL is Franck Camhi/Shutterstock.com

Ķircināšana, tīksmināšanās par citu neveiksmēm un ļaunatminība - šīs īpašības mēdz piezagties ikvienam, taču piecām Zodiaka zīmēm jau šūpulī tās devušas zvaigznes, vēsta portāls "Daily Horo".

Skorpions

Bez pārāk lielas konkurences trofeja par ļaunāko Zodiaka zīmi nonāk Skorpiona rokās! Skorpiona personība ir pilna tik daudz sarežģītu slāņu, tomēr visspilgtāk spīdošā īpašība ir viņu viltība. Ja Skorpionu kas sadusmo, tad labāk turēties pa gabalu!

Lauva

Tas ir tikai dabiski, ka uzmanību mīlošajai zīmei dažreiz ir dusmīgs noskaņojums. Lauva mīl būt šova zvaigzne un darīs visu, lai paliktu uzmanības centrā! Lauva ir Zodiaka zīme, kas kļūs slavena, un nav gatava ļaut savai iespējai izslīdēt caur pirkstiem.

Jaunava

Jaunava ir viena no inteliģentākajām Zodiaka zīmēm, lai gan viņi bieži izmanto savu smadzeņu spēku, lai kaltu ļaunus plānus. Jaunava var rīkoties mīļi un nevainīgi, bet zem tā visa viņi, iespējams, plāno daudz viltīgu plānu. 

Auns

Kā viena no trim Uguns zīmēm Auna personība ir dabiski asa un nekad neļaus sev kāpt uz galvas. Auns noteikti ir sprādzienbīstams, un šī Zodiaka zīme priecājas arī par savu ienaidnieku nepanākumiem.

Vērsis

Visi zina, ka Vērsis ir viena no spītīgākajām Zodiaka zīmēm, bet vai jūs zinājāt, cik viņi ir ļauni? Vērsis nav horoskopa zīme, kura viegli piekāpsies un viņiem patiešām ir grūti piedot un iet tālāk.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu