Bļugers vēl neatgriezīsies laukumā; "Blue Jackets" turpinās spēlēt ar Merzļikinu vārtos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/ Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdienas rītā pēc Latvijas laika vēl neatgriezīsies laukumā, bet vārtsargs Elvis Merzļikins uzsāks ceturto Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli pēc kārtas.

Bļugers marta vidū guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un kopš tās reizes nav atgriezies laukumā. Pagājušajā nedēļā viņš atgriezās komandas treniņos un trešdien slidoja kopā ar Pitsburgas "Penguins" rezerves sastāvu, taču pret viņu vēl nedrīkstēja pielietot spēka spēli.

Piektdien plkst.2 pēc Latvijas laika "Penguins" viesosies pie Bostonas "Bruins", bet Pitsburgas vienības galvenais treneris Maiks Salivans paziņoja, ka Bļugers vēl neatgriezīsies laukumā.

Bļugers šajā sezonā 28 spēlēs guvis četrus vārtus, 11 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

Tikmēr ceturto maču pēc kārtas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos uzsāks Merzļikins. Otrs komandas vārtsargs Jonass Korpisalo nesen guva savainojumu un rezervē būs viņš vai Kems Džonsons, kurš šobrīd ir "Blue Jackets" rezerves sastāvā.

"Blue Jackets" maču uzsāks vienā laikā ar "Penguins", viesojoties pie iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvējas Tampabejas "Lightning". Iepriekšējā savstarpējā mača Merzļikins neitralizēja 37 metienus, palīdzot "Blue Jackets" uzvarēt ar 3:1.

Merzļikins šajā sezonā 15 spēlēs vidēji ielaidis 2,72 ripas un atvairījis 91,8% metienu.

"Penguins" ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā, bet "Blue Jackets" ir sestā Centrālajā divīzijā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu