Liepājā notikušā uzbrukuma aculiecinieki: Pēc saduršanas noziedznieks mierīgi izkāpa no tramvaja un devās prom (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Скриншот с видео

Liepājā pie bijušās "Liepājas metalurga", administratīvās ēkas tramvajā šodien, 1. aprīlī, notika asiņains uzbrukums transporta vadītajam.

34 gadus vecs pasažieris ar nazi iedūra šoferim kaklā, to smagi ievainojot. Aculiecinieki stāsta, ka pēc izdarītā noziedznieks mierīgi izkāpa no tramvaja un devās prom. Līdzcilvēki 59 gadus vecajam tramvaja vadītājam mēģināja palīdzēt un izsauca ātro palīdzību, kā arī apturēja garām braucošo pašvaldības policijas patruļauto.

"Apstājāmies, redzējām, ka vīrietim asiņo kakla apvidū. Sieviete teica, ka vīrietis ir sadurts. Viena no tām sievietēm palīdzēja, pirmo medicīnisko palīdzību sniedza un teica, ka ātrā palīdzība ir izsaukta. Aprakstīja iespējamo vainīgo un virzienu, kurā viņš devās. Mēs uzreiz devāmies, apsekojām un pamanījām vīrieti Ferdinanda Grīniņa ielā, kuram arī sekoja viens aculiecinieks, viņš arī tieši norādīja uz iespējamo vainīgo. Tad mēs viņu nekavējoties aizturējām," norāda Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Kaspars Vārpiņš.

"Noteikti vēlamies izteikt arī lielo pateicību cilvēkiem, kuri palīdzēja cietušajam, palīdzēja, norādīja virzienu, kur iespējamais vainīgais ir devies," teic Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Kaspars Vārpiņš.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka ap plkst. 15 VP tika saņemta informācija par to, ka Liepājā tramvaja vadītājam ir nodarīti miesas bojājumi, pēc kā darba laikā ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām slimnīcā miris.

Aizdomās par tramvaja vadītāja nogalināšanu aizturētais vīrietis bijis alkohola reibumā, tā aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska. Aizturētajam izelpā konstatētas 1,9 promiles alkohola. Policija turpina izmeklēšanu un skaidro uzbrukuma motīvus. Iespējamās versijas policijā nekomentēja.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu