Durents atvainojas par leksiku sarakstē ar komiķi Rapaportu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas "Nets" viens no līderiem Kevins Durents publiski atvainojies par saviem izteikumiem sarakstē ar aktieri un komiķi Maiklu Rapaportu.

Aktieris pēc vienas no decembra spēlēm Durentu publiski nodēvēja kā "pārlieku jūtīgu" spēlētāju. Basketbolists kritiku izpelnījās, jo pēcspēles intervijā neizplūda dziļās pārdomās par aizvadīto maču.

Šonedēļ Rapaports publicēja dažus ekrānšāviņus no sarakstes ar Durentu.

"Katru dienu saņemu draudus un nepatīkamas ziņas, taču savos trakākajos sapņos nebūtu iedomājis, ka viņu pulkā būs arī Durents," savā "Twitter" kontā rakstīja aktieris. "Viņš pats - čūska - tagad draud man un manai ģimenei. Viņš taču ir ASV mīlulis, ne tā?"

Publicētajā bildēs redzamas Durenta atbildes uz iepriekš Rapaporta rakstīto. Tajās Durents nevairās nozākāt aktieri, kā arī piemin viņa sievu un ģimeni. Tāpat Durents aicināja aktieri tikties klātienē, lai noskaidrotu lietas kā to dara "īsti vīri".

Lai arī Durents atklāja, ka nākamreiz, kad satiks Rapaportu, iespļaus viņam sejā, basketbolists vēlāk publiski atvainojās par savu rīcību.

"Man žēl, ka cilvēkiem bija jāredz tas, ko rakstīju," atvainojās Durents. "Šis nav tas, ar ko vēlos asociēties cilvēkiem, tāpēc ceru, ka tikšu šim pāri un atgriezīšos laukumā."

Kājas muskuļa savainojuma dēļ Durents laukumā nav devies jau kopš 13.februāra. Tas gan nav liedzis "Nets" kļūt par Austrumu konferences spēcīgāko klubu.

Komandai pietuvināti avoti ziņo, ka basketbolists drīzumā varētu atgriezties ierindā, taču pats Durents uzsvēra, ka līdzīgā situācijā bijis arī iepriekš, tāpēc nesteigsies ar atgriešanos.

Durents visu pagājušo sezonu izlaida, jo 2018./19.gada finālsērijā viņš pārrāva Ahileja cīpslu. Šosezon basketbolists 19 spēlēs vidēji guvis 29 punktus, izcīnījis 7,3 atlēkušās bumbas un 5,3 reizes rezultatīvi piespēlējis.

"Nets" ar 34 uzvarām 49 spēlēs ir Austrumu konferences līdere.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu