VIDEO ⟩ Vīrietis Austrālijā saņem pamatīgu sitienu no nikna astoņkāja (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Dusmīgais" astoņkājis.
"Dusmīgais" astoņkājis. Foto: Reuters/ScanPix

Kāds vīrietis Austrālijas pludmalē saņēmis pamatīgu "pātagas" sitienu no nikna astoņkāja, ziņo raidsabiedrība BBC.

Šis vīrietim sāpīgais moments ir iemūžināts video. Tajā redzams, kā ūdenī esošais astoņkājis ar saviem taustekļiem pamatīgi iesit ģeologam Lensam Karlsonam.

Taustekļi uz vīrieša ādas atstāja sūrstošus, sarkanīgus "sveicienus". Vīrietis saka, ka sāpes mazinājās tikai tad, kad uz brūcēm uzlēja kolu. 

Karlsons, kurš agrāk bijis glābējs, medijiem stāsta, ka šādos gadījumos uz jūras dzīvnieku dzēlieniem vislabāk uzliet etiķi, taču tajā brīdī viņam nebija tāds pa rokai. Viņš zināja, ka kaut kas skābs varētu palīdzēt, tāpēc nolēma izmēģināt kolu, kas veiksmīgi palīdzēja.

Karlsons stāsta, ka viņš vēlējies nopeldēties vietējā kūrorta pludmalē, taču ieraudzījis, viņaprāt, dzeloņraju, kas uzbrukusi kādai kaijai. 

Kad vīrietis kopā ar savu divgadīgo meitu pienāca "dzeloņrajai" tuvāk, viņš saprata, ka tas patiesībā ir astoņkājis, kurš zibenīgi viņam iesita ar saviem taustekņiem.

"Astoņkājis uzbrukums mums bija īsts šoks," saka Karlsons. Vēlāk vīrietis vienatnē atkal devās uz pludmali, kur astoņkājis viņu vēlreiz sagaidījis un atkal paspējis iesist.

"Manas brilles bija aizsvīdušas, ūdens pēkšņi kļuva duļķains. Es tik atceros, ka biju šokēts un apmulsis," stāsta vīrietis. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu