"Sharks" treneris: Balcers var būt vērtīgs spēlētājs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejistam Rūdolfam Balceram ir potenciāls kļūt par pirmo divu maiņu uzbrucēju un gūt 20 vārtus sezonā, uzskata viņa pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" galvenais treneris Bobs Būgners.

Janvārī Otavas "Senators" ievietoja 23 gadus veco Balceru NHL atteikumu draftā, no kurienes viņu izraudzīja savulaik liepājnieku draftējusī "Sharks" komanda. Latvietis veiksmīgi iejuties starp "haizivīm" un viņam tika uzticēta spēlēšana arī pirmajos divos uzbrucēju virknējumos, bet tagad viņš atgriezies trešajā maiņā.

"Redzu Rūdi kā pirmo divu maiņu uzbrucēju, kurš var gūt 20 vārtus sezonā. Kad viņš būs iekrājis pietiekami daudz pieredzes, tad arī varēs spēlēt mazākumā. Viņš var būt vērtīgs spēlētājs un labi iekļaujas tajā stilā, ko vēlamies spēlēt," hokeja apskatnieks Kērtiss Pašelka citē Būgnera teikto.

Balcers šosezon 20 spēlēs guvis četrus vārtus un piecreiz rezultatīvi piespēlējis, kā arī iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -4. Tikai vienu no saviem deviņiem punktiem viņš nopelnījis vairākumā, palīdzot komandas biedram ar rezultatīvu piespēli.

"Sharks" ar 34 punktiem 35 spēlēs Rietumu divīzijā ieņem septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu