Bertāns varētu atgriezties laukumā mačā pret "Mavericks" (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sadziedējis traumu un varēs atgriezties laukumā nākamajā spēlē, piektdien paziņoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda sestdien (svētdien plkst.2 pēc Latvijas laika) mājās uzņems Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

Tiesa, "Mavericks" piektdien viesosies pie Ņujorkas "Knicks" un pastāv liela iespēja, ka Porziņģis sestdien tiks atpūtināts.

Bertāns 18.martā atsvaidzināja labās kājas ikra muskuļa savainojumu un kopš tā laika nav piedalījies septiņos mačos pēc kārtas.

"Wizards" ziņo, ka dota zaļā gaisma, lai Bertāns un Išs Smits varētu atgriezties laukumā - viņi sestdien būs pieejami "Wizards" treneriem. Savukārt šīs sezonas NBA rezultatīvākā spēlētāja Bredlija Bīla dalība mačā vēl ir zem jautājuma zīmes.

Bertāns šosezon 35 mačos vidēji 25 minūtēs guvis 10,8 punktus un izcīnījis 2,9 atlēkušās bumbas. Salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, kritusies viņa precizitāte tālmetienos (38,2%), taču sezonas ievadā rūjienietim vajadzēja laiku, lai iekļautos spēļu ritmā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu