Video ⟩ NBA aizvadītajā naktī: "Raptors" labo iespaidīgu NBA rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Toronto "Raptors" un Goldensteitas "Warriors" mača epizode.
Toronto "Raptors" un Goldensteitas "Warriors" mača epizode. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Toronto "Raptors" uzvarā pār Goldensteitas "Warriors" ar 53 punktu starpību Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Kanādas komanda tika pie jauna līgas rekorda.

Toronto "Raptors" mājas spēlē ASV pilsētā Tampā sagrāva Goldensteitas "Warriors" ar 130:77 (27:26, 35:16, 46:14, 22:21).

Paskāls Siakams uzvaru un savu 27.dzimšanas dienu nosvinēja ar šosezon vēl neiespētiem 36 punktiem, pievienojot tiem septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

"Raptors" uzvarēja ar 53 punktu pārsvaru un vienā brīdī bija vadība pat ar 61 punkta pārsvaru, sagādājot savainojumu mocītajai "Warriors" komandai trešo smagāko zaudējumu kluba vēsturē un sesto neveiksmi pēdējos septiņos mačos.

"Jūs to redzējāt," sacīja "Warriors" treneris Stīvs Kers. "Mēs tikko tikām iznīcināti. Nav daudz ko teikt. Pazemojoši visiem iesaistītajiem."

Arī "Raptors" tā bija tikai otrā uzvara pēdējās 15 spēlēs un četru zaudējumu sērijas beigas.

"Zaudēt nav jauki, un viss, kas mūs glābj no tā, ir labs," sacīja Siakams.

Malā savainojumu dēļ sēžot Stefenam Karijam un Dreimondam Grīnam, "Warriors" nespēja pretoties. Par Karija nespēlēšanu sasista astes kaula dēļ tika lemts vien dažas stundas pirms iemetiena, bet Grīns palika malā sastiepta pirksta dēļ. Karijs jau izlaida piecas spēles pirms atgriešanās laukumā iepriekšējās divās.

"Raptors" otrajā un trešajā ceturtdaļā kopā pārspēja "Warriors" ar 51 punkta pārsvaru, kas ir lielākā punktu starpība divu ceturtdaļu laikā NBA vēsturē. Savukārt Goldensteita kļuva par ceturto komandu pēdējās 25 sezonās, kurai spēlē bijuši mīnusi vismaz 60 punktu lielumā.

Goldensteitas vienība arī 21 reizi kļūdījās, tādējādi "Raptors" gūstot 30 punktus.

"Raptors" otrajā un trešajā ceturtdaļā pārspēja "Warriors" ar 108-56.

"Raptors" rindās Gerijs Trents jaunākais finišēja ar 24 punktiem, bet Odžudžuam Anunobijam tika 21 punkts.

Pretinieku rindās rezultatīvākais bija Endrjū Viginss ar 15 punktiem, kamēr pa desmit punktiem sakrāja vēl divi basketbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu