Pirmdienas horoskops: 5. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 5. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Ar savu enerģiju aizrausi līdzcilvēkus – zvanīsi draugiem vai kolēģiem un klāstīsi dažādas idejas. Ja dodies iepirkties, uzmanies no spontāniem tēriņiem.

VĒRSIS

Iespējamas situācijas, kas izjauc lietu kārtību un liek pieņemt straujus lēmumus. Tas tracinās. Svarīgi saglabāt mieru, lai kas arī notiktu, un paļaujies uz labu draugu atbalstu.

DVĪŅI

Gana prātots, gana runāts un apspriests, tagad ir jāiet un jādara! Saplāno turpmākās nedēļas darbus - ir jāsagatavojas pārliecināt kolēģus, ka tavas ieceres ir vislabākās.

VĒZIS

Aktuāla partnerības tēma visdažādākajās izpausmēs. Iespējams, saņemsi neoficiālas ziņas par jaunām sadarbības iespējām, var būt arī jaunas pazīšanās. Tuvinieki atbalstīs tavus centienus.

LAUVA

Tev nepatīk, ja kāds izrīko, un tāpēc mājās var izcelties strīdiņi. Atceries, ka gudrākais piekāpjas. Iepriecini sevi ar labu virtuālo koncertu vai kvalitatīvu filmu, kas dod pozitīvismu.

JAUNAVA

Garo brīvdienu noslēgumā jau ar domām būsi darbos. Apzinīgums un atbildības sajūta ir augstā vērtē, taču nedrīkst pieļaut, ka tuvinieki atstāti novārtā. Aizbrauciet kaut kur kopā.

SVARI

Brīvdienas tuvojas noslēgumam, un jāsāk gatavoties jaunajam darba cēlienam. Pārskati garderobi, saliec visu nepieciešamo un vismaz prātā jau uzmet darbu plāniņu.

SKORPIONS

Tu esi stratēģis un darbā vai biznesā rīkosies pārliecinoši, ko ne vienmēr var teikt par privāto dzīvi. Pavasarīgs mulsums sirdslietās un vēlme pēc romantikas.

STRĒLNIEKS

Diena paies nemierīgi. Atklāsies, ka steidzami jāpaveic kādi mājas darbi, jāpalīdz mīļajiem radiņiem un vispār jādara vairākas lietas vienlaikus. Vakarā gribēsi, lai visi liek mieru.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi. Iespējams, dienas iegājušas rutīnā, un kaut kas ir jāmaina. Šādos gadījumos palīdz redzesloka paplašināšana. Pārskati internetā kursu un semināru piedāvājumu.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju. Tik daudz, ka birst kā no pārpilnības raga. Radi un draugi brīnīsies, kāds kritizēs, kāds tajās saklausīs kaut ko vērtīgu. Parēķini kā tās pārvērst pelnošā pasākumā.

ZIVIS

Lieliski izpratīsi cilvēkus un viņu slēptākos nodomus. Nevarēs tev melnu par baltu iestāstīt un otrādi. Saki, ko domā, lai izvairītos no neskaidrām situācijām nākotnē.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu