VIDEO ⟩ Kristaps Zutis Uzbekistānā piedzīvo pārliecinošu zaudējumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien Uzbekistānā norisinājās boksa cīņu šovs, kurā piedalījās arī latviešu smagsvars Kristaps Zutis. Latvijas bokserim gan cīņa noslēdzās pāragri ar tehnisko nokautu.

Uzbekistānas galvaspilsētā Taškentā norisinājās boksa cīņu šovs, kura galvenajā duelī Murodjons Ahmadalijevs pret Riusoki Ivasu aizstāvēja savas čempiona jostas.

Galveno cīņu (main card) otrajā duelī ringā devās arī latviešu bokseris Kristaps zutis, kuram pretim stājās vietējā zvaigzne, 201 centimetru garais Bahodirs Jalolovs.

Uzbekistānas bokserim jau no paša cīņas sākuma Zuti izdevās noturēt distancē, cīņu kontrolējot ar savu labo džebu. Tikmēr Zutim tā arī neizdevās pietuvoties pretiniekam un cīņu pārvirzīt sev ērtākā distancē.

Otrā raunda sākumā 2019. gada pasaules amatieru čempions un 2020. gada Āzijas reģiona olimpiskās kvalifikācijas turnīra uzvarētājs Jalolovs pirmo reizi Zuti nosūtīja nokdaunā ar kombināciju, kas sekoja pēc labā āķa.

35 sekundes vēlāk Jalolovam izdevās trāpīt vēl vienu ātru četru sitienu kombināciju, pēc kuras Zutis vēlreiz attapās sēdus un tiesnesis lēma par cīņas apturēšanu.

Video: Kristaps Zutis pret Bahodiru Jalolovu

Jalolovs ar šo uzvaru savu profesionālo cīņu bilanci uzlaboja uz 8-0, savukārt Zutim šis bija otrais zaudējums 11 cīņās. Latvijas bokseris savas karjeras laikā ir izcīnījis septiņas uzvaras, bet vēl divas viņa cīņas ir pasludinātas par nenotikušām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu