"Sapratu, ka man to vajag!" Katrīne Sauliete devusies ceļojumā uz Ēģipti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ queen_kachinja

Influencere un uzņēmēja Katrīne Sauliete aprīļa sākumā devusies ceļojumā uz Ēģipti.

Par savu braucienu Sauliete pavēstījusi vietnē "Instagram", vēstot: "Negaidu, ka katrs mani sapratīs, ka man galva bija tik traki pilna, ka tā jāizvēdina, bet pirms trīs dienām sapratu, man to vajag! Un šodien jau esmu Ēģiptē!"

Viņa uzsver, ka "tiešām izvēdina galvu", lai atgrieztos Latvijā un darbā "ar jauniem spēkiem un jaunu enerģiju, jo priekšā ir jauni mērķi".

"Zinu, daudzi teiks, izvēdināt galvu var arī Latvijā, bet mani uzticamie sekotāji zina, ka pēdējā gada laikā esmu apceļojusi Latviju krustu šķērsu, bet problēma ir tajā, ka es jebkur, kur esmu, turpinu strādāt un nesanāk man atslēgties, jo jāpalīdz cilvēkiem.

Kāpēc Ēģipte? Te slikts internets. Te tiešām varēšu atpūsties,"

pie sekotājiem ar aicinājumu uz sapratni vēršas influencere.

Ieraksta nobeigumā Sauliete norāda: "Apsolos ievērot visus piesardzības procesus, un mājas jau tāpat neko sliktu nevaru atvest, jo pirms atpakaļceļa obligāti jāveic Hurgadas slimnīca tests, tāpēc bez satraukuma, viss būs labi."

Kā zināms, Ārlietu ministrija aicina neceļot bez būtiskas nepieciešamības. 

Atgādinām, ka nesen asas diskusijas par došanos uz ārzemēm izraisīja influencere Evelīna Pārkere. Pārkere nebūt nav vienīgā sabiedrībā pazīstamā persona, kura ceļo pandēmijas laikā, - iepriekš ceļojumos devusies arī baņķiera Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska, fitnesa skaistule Juta Valdmane un citi. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu