Ceturtdienas horoskops: 8. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 8. aprīlim. 

AUNS

Dzīvesprieks un pavasarīga sajūta dvēselē. Tavs smaids un enerģija aizraus līdzcilvēkus. Viens šķelmīgs skatiens var iekrist kādam kā dzirkstelīte sirdī. Pozitīva diena.

VĒRSIS

Noskaņojums mazliet domīgs, un prāts tāds nemierīgs – daudz pienākumu. Kā visu paspēt? Viens nav karotājs, tāpēc labāk darboties komandā un uzklausīt padomus.

DVĪŅI

Enerģija mutuļos un gribēsi doties uz priekšu ar pilnu jaudu. Jāuzmanās no pārsteidzības, jo – kā vēsta sens latviešu sakāmvārds: „Ātri tikai blusas ķer.”

VĒZIS

Šodien ir vērts apstāties un padomāt par to, vai darba pienākumu nav pārāk daudz un vai tie nav aizēnojuši privāto dzīvi. Tu esi ļoti vajadzīgs saviem mīļajiem.

LAUVA

Savējie ir spēks un atbalsts. Ja darbā vai biznesā radušās problēmas, tad tuvinieki palīdzēs ar padomu. Brīvajiem ļaudīm sirdī romantiskas noskaņas. Laba diena attiecību veidošanai.

JAUNAVA

Panākumi profesionālajā jomā lielā mērā atkarīgi no garastāvokļa un emocijām. Nesatraucies par niekiem. Ja radušās problēmas, tās var atrisināt tikai ar vēsu prātu.

SVARI

Mīlestība un tuvu cilvēku atbalsts ir tas, kas šodien iedvesmos un palīdzēs tikt galā ar dzīves realitāti. Darbā iespējamas neskaidras situācijas un nelielas intrigas.

SKORPIONS

Kārtojot lietišķas darīšanas, saglabā mieru. Iespējams, ierēdņi runās citā valodā un tev nāksies viņus pārliecināt ar spēcīgiem argumentiem. Kad dienas darbi beigsies, sirds notrīsēs romantiskās noskaņās.

STRĒLNIEKS

Tā vien šķiet, ka pasaule kļuvusi pārāk šaura – dvēsele ilgojas pēc plašuma. Atrodi hobiju, kas ļauj izkāpt no ikdienas komforta zonas un paver jaunus apvāršņus.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšana. Kolēģi un draugi novērtēs tavu pieredzi un padomus. Labas iespējas papildināt ienākumus un iesaistīties jaunos projektos. Pēc garās darba dienas samīļo savējos.

ŪDENSVĪRS

Darbā liela atbildība, taču tā tevi nebaida. Galvenais neļauties emocijām un visus lēmumus pieņemt lēnām un pārdomāti. Privātajā dzīvē iespējami strīdiņi. Taču tie ikdienai piešķir asumiņu.

ZIVIS

Jau atkal labākā draudzene vai draugs vēlas paraudāt tev uz pleca... Uzkalusi, atbalsti, bet tikai tik daudz, lai tas neatņem enerģiju paša darāmajam. Šodien labs laiks finanšu lietām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu