Dubaijā austrumeiropiešu kompānijai draud bargs sods par atkailināšanos uz balkona (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com

Dubaijā par kailfoto uzņemšanu uz mājas balkona aizturēti vairāki austrumeiropieši. Publiskā izlaidībā apsūdzētajiem draud līdz pat sešiem mēnešiem cietumā un naudassods, ziņo raidorganizācija BBC.

Sestdien internetā ievietotā video redzams, kā uz balkona fotografējas vairākas kailas sievietes.

Ukrainas konsulāts raidorganizācijai BBC apstiprināja, ka aizturētas 11 Ukrainas pilsones. Savukārt Krievijas medijos izskanējušas ziņas par viena Krievijas pilsoņa aizturēšanu.

Dubaijā, kur liela daļa likumu balstīti uz musulmaņu šariata likumiem, par publisku izlaidību paredzēts līdz pat sešus mēnešus ilgs cietumsods, kā arī naudassods 5000 dirhemu (1150 eiro) apmērā. Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) iepriekš cilvēki tikuši ieslodzīti par publisku attiecību izrādīšanu vai homoseksuālām attiecībām.

Krievijas pilsonim, kurš bija fotosesijas organizētājs, draud ilgāks cietumsods - līdz 18 mēnešiem, vēsta Krievijas aģentūra RIA.

2017.gadā Dubaijā britu tūristei tika piespriests viena gada cietumsods par seksu ar vīrieti, ar kuru viņa nebija precējusies. Viņu attiecības nāca gaismā, kad sieviete vērsās policijā ar sūdzībām, ka vīrietis pēc tam sācis viņai sūtīt draudīgus ziņojumus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu