Kuras karjeras kāpnes izvēlēties? Zodiaka zīmju piemērotākās profesijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: StunningArt/Shutterstock.com

Pavasaris bieži ir labākais gada laiks, lai atrastu jaunu nodarbošanos - pateicoties sezonas maiņai gaisā valda patīkams optimisms. Portāls "Astro Twins" piedāvā ielūkoties, kuras karjeras kāpnes katrai Zodiaka zīmei ir piemērotākās!

Auns

Tie, kas dzimuši zem Auna zīmē, ir dabiski līderi. Viņi ir izlēmīgi un konkurētspējīgi, kas padara viņus ideāli piemērotus dažādām lomām gandrīz jebkurā darba jomā, tostarp dibinot savu uzņēmumu vai kļūstot par izcilu sportistu. Auns ir ļoti radošs, tāpēc dabiski virzās uz pozīcijām, kas ļauj viņiem izpausties radoši.

Ideāli piemērotās profesijas: izpilddirektors, projektu vadītājs, personīgais treneris, uzņēmuma īpašnieks, pārdošanas speciālists.

Vērsis

Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir vieni no uzticamākajiem un praktiskākajiem Zodiaka pārstāvjiem, tāpēc viņi, protams, pievēršas karjerai, kas ļauj viņiem paveikt darbu un kur lielus uzdevumus var sadalīt mazos. Viņiem patīk strādāt drošā, organizētā vidē un viņiem riebjas pret haoss.

Ideāli piemērotās profesijas: finanšu speciālists, veselības aprūpes administrēšana, projektu vadība, arhitektūra, zinātne, šefpavārs.

Dvīņi

Dvīņi ir Zodiaka prasmīgākais komunikators. Viņi daudz lasa, kā arī raksta pietiekami labi. Tie, kas dzimuši zem Dvīņu zīmes, ir ļoti inteliģenti, daudzpusīgi un pielāgoties spējīgi, un vēlas analizēt gandrīz visu. Viņi arī ir pārliecinoši un mīl labas sarunas.

Ideāli piemērotās profesijas: pārdošana un mārketings, žurnālistika, komunikācija, ceļojumi, programmatūras izstrāde.

Vēzis

Neticami asa prāta dēļ Vēžiem piemīt sestā maņa par sarunu mākslu, kā arī iejūtības un sirds piesaistīšanu gandrīz jebkurai lomai, ko viņi uzņemas. Te, kas dzimuši zem šīs zīmes, ieliek darbā sevi visu un bieži vien spēj sekot savai sirdsbalsij labāk nekā lielākā daļa citu cilvēku

Ideāli piemērotās profesijas: finanses un bizness, investīcijas, sociālais darbs, medicīna, mājas aprūpes darbs, aktiermeistarība, arhitektūra, mājas dekorēšana.

Lauva

Viņi ir dabiski dzimuši līderi, viņi ir jautri, mīloši, ambiciozi, apņēmīgi, bet ārkārtīgi neparedzami. Viņi ir dramatiski, spontāni radoši, prot pārliecināti par sevi, ekstraverti un dominējoši.

Ideāli piemērotās profesijas: aktiermeistarība, māksla, kostīmu un apģērbu dizains, mārketings, luksusa preču nozares lomas, izglītība, žurnālistika, menedžments.

Jaunava

Jaunavas ir vislabāk pazīstamas ar savu ievērojamo spēju izveidot skaidru, uzreiz saprotamu komunikāciju. Šī ir zīme, kas pilna ar organizētiem, uzticamiem, praktiskiem un saprāta pilniem plāniem. Jaunavas arī mēdz būt mierīgas, kad apkārt iestājas drāma, padarot tās lieliskas lomās, kurās ir augsts spiediens.

Ideāli piemērotās profesijas: korektors, redaktors, televīzijas producents, publicists, medicīnas un veselības aprūpes profesijas, veikalnieks, pakalpojumu nozare.

Svari

Svari ir rafinēti, slīpēti, poētiski un sirsnīgi. Viņus plaši ciena jebkurā lomā, un ir zināms, ka viņi ir labas gaumes šķīrējtiesneši un miera starpnieki konflikta laikā.

Ideāli piemērotās profesijas: diplomāts, muzeju kurators, redaktors, mediju kritiķis, kāzu plānotājs, ceļojumu aģents.

Skorpions

Ar spēcīgām klausīšanās prasmēm un koncentrējoties uz mērķiem, Skorpioni pastāvīgi meklē iespējas sevi pilnveidot. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir konkurētspējīgi un vēlas iedziļināties un atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem ne tikai sevis labad, bet arī uzņēmumos, kuros viņi strādā. Lai gan daži var baidīties no cilvēkiem, kas dzimuši Skorpiona zīmē, dziļi sirdī viņi ir līdzjūtīgi un uzticīgi.

Ideāli piemērotās profesijas:  vadība, loģistika, projektu vadība, finanšu direktors, finanses un bizness.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti intelektuāli un viņiem patīk uzzināt pēc iespējas vairāk par apkārtējo pasauli. Viņi ir lieliski stāstnieki un viņiem patīk piedalīties filozofiskās debatēs vai risināt dziļus jautājumus par dzīvi. Strēlnieki ir pazīstami arī ar savu mūžīgo optimismu, mīlestību un vieglprātīgo, brīvo garu.

Ideāli piemērotās profesijas: ceļojumi, izglītība, programmas vadītājs, skolotājs, pārdošanas speciālists, jūras biologs, zoologs, parku administrators.

Mežāzis

Mežāža enerģija ir tīša un apņēmīga, koncentrēta uz vislielākajiem mērķiem. Mežāzis palīdz domāt par rezultātu un sasniegt finišu. Šī ir cilvēku grupa, kas ir pārliecināta, uzticama, saprātīga un praktiska. Viņi iet pa grūtākajiem ceļiem, lai gūtu milzīgus panākumus.

Ideāli piemērotās profesijas: likumi, grāmatvedība, cilvēkresursi, medicīna, veselības aprūpe, valdības darbs, ražošana.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži ir tehnoloģiju un sociālo inovāciju līderi, ņemot vērā viņu vēlmi pieņemt pārmaiņas un izmēģināt jaunas teorija. Tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, vislaimīgākie ir tad, kad viņi dara to, kas viņiem patīk. Viņi arī plaukst, palīdzot cilvēkiem, un viņiem ir spēcīgs viedoklis par humānajiem jautājumiem.

Ideāli piemērotās profesijas: pašnodarbināta uzņēmuma īpašnieks, ārštata rakstnieks, grafiskais dizains, fotogrāfs, veterinārārsts, garīgās veselības un atkarības pakalpojumi, labdarības darbs.

Zivs

Līdzjūtībai vajadzētu būt katras Zivs otrajam vārdam: viņiem piemīt spēcīga emocionālā inteliģence, kas viņus atšķir no daudzām citām Zodiaka zīmēm un lielākās daļas kolēģu. Lai arī atturīgi un nedaudz klusi, viņi spēj darīt lietas, kas citus aizrauj, un ir neticami intuitīvi.

Ideāla piemērotās profesijas: veselības aprūpe, ārsts, fizioterapeits, psihologs, māksla, mūzika, fotogrāfija, labdarības darbs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu