Striptīza dejotājas, alkohols un narkotikas - bijusī NBA leģenda skandaloza video dēļ zaudē darbu ESPN

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Pīrss
Pols Pīrss Foto: AP/ Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Pols Pīrss skandaloza "Instagram" tiešraides video dēļ ir zaudējis darbu slavenajā sporta medijā ESPN, vēsta ārzemju mediji.

Pīrss analītiķa darbu ESPN sāka jau uzreiz pēc karjeras noslēgšanas 2017. viņš piedalījās tādos šovos kā "The Jump" un "NBA Countdown", tomēr šajā sezonā viņa laiks uz ekrāna samazinājās.

Tagad gan tam pilnībā ir pielikts punkts, jo ESPN ir pārtraukusi sadarbību ar leģendāro basketbolistu pēc tam, kad viņš aizvadītās nedēļas piektdienā nāca klajā ar visai skandalozu "Instagram" tiešraides video.

Tajā bijušais basketbolists bija redzams lietojot alkoholu un, iespējams, arī marihuānu, kā arī viņam kompāniju sastādīja vairākas striptīza dejotājas. 

Protams, minētajā video arī tika pārkāpti jebkādi Covid-19 drošības protokoli. Pats Pīrss gan savos sociālajos tīklos ir nācis klajā ar paziņojumu par konkrēto situāciju.

"Gribu pateikties gan atbalstītājiem, gan nīdējiem. Labākas un lielākas lietas tuvojas. Neuztraucieties. Vienmēr atcerieties, ka ir jāsmaida," sociālajos tīklos publicētajā video sacīja bijušais basketbolists.

Pīrss savas karjeras virsotni sasniedza kopā ar Bostonas "Celtics", 2008. gadā izcīnot NBA čempiona titulu un kļūstot par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Tāpat uzbrucējs 10 reizes piedalījās Visu zvaigžņu spēlē, kā arī četras reizes tika iekļauts kādā no līgas simboliskajiem pieciniekiem.

Savā 19 gadus garajā NBA karjerā Pīrss vidēji mačā izcēlās ar 19,7 punktiem, 3,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 5,6 atlēkušajām bumbām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu