Anna Lieckalniņa atklāj, ka reiz atcēlusi kāzas teju ceremonijas priekšvakarā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ar leģendārās filmas “Bēgošā līgava” cienīgu stāstu, viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, padalījusies TV personība, geštalta terapeite un teoloģe Anna Lieckalniņa. 

Izrādās, ka viņa gluži tāpat kā Džūlijas Robertsas atveidotā varone ļoti baidījusies no laulībām un pat savulaik nedēļu pirms kāzām - kad jau bija rezervēta ceremonijas vieta un izsūtīti ielūgumi - par pārsteigumu līgavainim, sapratusi, ka tomēr nav gatava šim solim, un kāzas atcēlusi.

“Ja tu redzi, ka ir ļoti daudzi sarkanie karogi, kas brīdina – labāk nevajag, tad varbūt viņus tomēr vajag ņemt vērā,” šova vadītājam Sandai Dejus, Dagmārai Legantei - Celmiņai un Kristīnei Virsnītei saka Anna, iedvesmojot arī citas dāmas brīdī, kad šķiet, “atpakaļceļa vairs nav”, būt pārliecinātām par sevi un nebaidīties pieņemt drosmīgu lēmumus.

“Man bija šausmīgi bail precēties. Esmu bildināta vairākas reizes no dažādiem vīriešiem un man vienmēr bijis ļoti bail,” saka šarmantā sieviete un lēš, ka šī pārliecība visticamāk iesakņojusies no savulaik dzirdētā teiciena, ka pēc kāzām dzīve beigšoties.

Viņa atklāti saka, ka ilgstoši strādājusi ar savām bailēm, lai tās pārvarētu. Taču pat dienā, kad Anna tomēr bija lēmusi teikt jāvārdu un doties pie altāra, viņas tētis zvanījis, lai pārliecinātos, vai šoreiz nebūs tā, ka meita atkal “aizmuks”.

Vaicāta, ko Anna jutusi, beidzot tomēr apprecoties un ieskatoties acīs savām bailēm, Anna saka, ka nav jutusi neko, jo iepriekš tik ļoti bija par to uztraukusies, ka pienākot lielajam notikumam, vairs bailēm nav ļāvusies.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu