Austrijā dzīvojošā Santa Pīlēna: Nevaru teikt, ka man Latvijas ļoti pietrūktu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Stiliste un bērnu modes bloga "Kids Gazzete" radītāja Santa Pīlēna ar vīru, arhitektu Mārtiņu Pīlēnu un četriem bērniem jau pusotru gadu dzīvo Austrijā. Intervijā izdevumam "Una" viņa atklāj, vai plāno atgriezties Latvijā. 

Šobrīd Pīlēnu pāris Austrijā vada interjera un vīna arhitektūras biroju "Studio Pilens". Vaicāta, kā ģimene iejutusies jaunajās mājās, Pīlēna atbild: "Šobrīd vairs īsti nav nozīmes, kur ģeogrāfiski dzīvot — Latvijā vai Austrijā, jo atrodies savā personiskajā telpā.

Vismaz gadu neesmu bijusi Latvijā, bet nevaru teikt, ka man tās ļoti pietrūktu. Vēl ne!

Turklāt šobrīd daudz kas tāpat nebūtu pieejams un arī satikt īsti nevienu nevarētu. Šobrīd Austrija ir vieta, kur dzīvojam, strādājam, zeme, kuras kultūru baudām."

Viņa piebilst: "Uzskatu, ka esam pasaules pilsoņi, un manas mājas ir tur, kur ir man tuvie cilvēki. Un mēs esam seši!"

Kā zināms, Santai no iepriekšējās laulības ar grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālistu Māri Mihelsonu ir divi bērni - Maija un Andrejs. Uz jautājumu, vai bērniem nepietrūkst tēta, viņa atbild: "Domāju, ka Maijai ļoti pietrūkst. Viņa mūsu ģimenē ir arī vislielākais patriots un mēdz piespraust Latvijas karodziņu pie jakas. Ja nebūtu kovida, bērni turpinātu lidot uz Rīgu. Tāds arī bija plāns — būt tuvu Latvijai, lai pēc stundas un četrdesmit piecu minūšu lidojuma būtu pie tēta. (..) Arī Māris brauc uz šejieni, bet, tā kā šobrīd abās valstīs ir liels [Covid-19] saslimušo skaits, tas nav iespējams."

Atgādinām, ka Santa un Mārtiņš mija gredzenus 2016. gadā. Pārim ir divas kopīgas atvases - meitas Frīda un Ģertrūde.

Pilnu interviju ar Santu Pīlēnu lasiet žurnāla "Una" aprīļa numurā!

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu