Mančestras "City" paraksta jaunu ilgtermiņa līgumu ar de Brujni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins de Brujne
Kevins de Brujne Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienība Mančestras "City" līdz 2025.gadam pagarinājusi līgumu ar beļģu pussargu Kevinu de Brujni.

De Brujne "City" rindas papildināja 2015.gada augustā, viņa iepriekš pārstāvētajai "VfL Wolfsburg" saņemot aptuveni 54 miljonus eiro.

Šajā laikā viņš ir kļuvis par divkārtēju Anglijas čempionu, vienreiz uzvarējis Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā un četrreiz ieguvis Līgas kausa trofeju. Pērn viņš futbolistu asociācijas vērtējumā tika atzīts par 2020.gada labāko premjerlīgas spēlētāju.

Šosezon viņš 33 spēlēs guvis astoņus vārtus 16 reizes rezultatīvi piespēlējis, bet kopumā viņam "City" kreklā aiz muguras ir 255 mači, kuros gūti 65 vārti un atdotas 105 rezultatīvas piespēles.

De Brujne savu profesionālo karjeru sāka Beļģijas klubā "Genk", bet 2012.gadā pārcēlās uz Anglijas klubu Londonas "Chelsea", kur gan nespēja izkarot vietu sastāvā un 2014.gada janvārī pievienojās "VfL Wolfsburg". Atrodoties "Chelsea" paspārnē, viņš vienu sezonu pavadīja īrē Brēmenes "Werder" komandā.

De Brujne nospēlējis arī 80 spēles Beļģijas izlasē un guvis 21 vārtus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu