Melis, melis, kartupelis! Trīs Zodiaka prasmīgākie meļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Chanwoot_Boonsuya/Shutterstock.com

Dažiem cilvēkiem nebūt nav grūti sagrozīt patiesību. Jebkuri meli izskan ar neticamu vieglumu un tik dabiski, ka izklausās gluži kā tīrākā patiesība. Portāls "Rus TVNET" nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir izveicīgākie meļi. 

Dvīņi ir stāstnieki

Dvīņi nevar nepagarināt savus stāstus ar izdomātiem faktiem. Dvīņiem ir lieliskas redakcijas prasmes. Tā kā šie cilvēki pastāvīgi maina vienu ideju pret citu, ar tādu pašu ātrumu viņi spēj daudzināt savus melus. Dziļi iekšā ziņkārīgie Dvīņi tikai vēlas, lai cilvēki viņus uzskata par tikpat interesantiem kā apkārtējā pasaule. Tā vietā, lai apmaldītos spekulācijās, viņiem jāsaprot, ka patiesība vienmēr ir drošāka.

Skorpioni ir aizsargi

Skorpiona sezona iekrīt vēlā rudenī, un tāpēc viņi sevī personificē tumšās nakts noslēpumu, spēku un tuvumu. Viņi ir apdāvināti indivīdi, kuri labi spēj atšķirt melus un viegli atšķetināt noslēpumus. Tā kā šie cilvēki ir paaugstināti jutīgi pret krāpnieku uzvedību, viņi izvairās atkārtot savas kļūdas, kad paši melo.

Skorpions ir kā aligators, kas slīd cauri purviem, un tikai acis lūkojas virs ūdens. Viņš pastāvīgi skenē apkārtni, meklējot draudus, slēpjot visas savas vājās vietas zem ūdens. Tā vietā, lai atzītu jums, ka viņš pameta pilsētu nepatīkamas šķiršanās dēļ, Skorpions teiks, ka viņš vienkārši gribēja atrast sevi. Šī Zodiaka zīme melo pašaizsardzības nolūkos.

Svari ir harmonizētāji

Iedomājieties, ka persona, kuru jūs satiekat, aicina jūs apskatīt viņa iespaidīgo ierakstu kolekciju. Kamēr jūs malkojat glāzi vīna, viņš pēkšņi atskaņo vienu no jūsu vismazāk iemīļotajām dziesmām. Šis ir tas brīdis, kad draudzīgie Svari sāk savu izcilo runu - mīļus melus, kuriem nevajadzētu sabojāt brīdi: "Lieliska dziesma!"

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji alkst harmonijas un, ja nepieciešams, ar melu palīdzību paver ceļu līdzsvaram. Viņi melo, lai izvairītos no konfliktiem un nodibinātu kontaktus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu