Bļugers nākamajā mačā vēl nedosies laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pa labi).
Teodors Bļugers (pa labi). Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers nākamajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Pitsburgas "Penguins" spēlē vēl neatgriezīsies uz ledus, ceturtdien paziņoja vienības galvenais treneris Maiks Salivans.

"Penguins" ceturtdien (piektdien plkst.2 pēc Latvijas laika) viesosies pie Ņujorkas "Rangers".

Bļugers marta vidū guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un kopš tās reizes nav atgriezies laukumā. Viņš būs izlaidis jau 11 spēles pēc kārtas.

"Tedijs šodien nespēlēs. Viņš turpina atlabt, strādājot treniņos, bet vēl nav dota zaļā gaisma viņa spēlēšanai," ceturtdien teica Salivans.

Aizpagājušajā nedēļā viņš atgriezās komandas treniņos un pēc tam slidoja kopā ar Pitsburgas "Penguins" rezerves sastāvu, taču pret viņu vēl nedrīkstēja pielietot spēka spēli. Piektdien Bostonā Latvijas hokejists jau aizvadīja pilnvērtīgu treniņu un viņam nebija ierobežota kontakta spēle ar komandas biedriem.

Bļugers šajā sezonā 28 spēlēs guvis četrus vārtus, 11 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

"Penguins" ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu