Dārzciemā "Lexus" vadītājs pirms darba nolemj uzpīpēt marihuānu un zaudē samaņu pie krustojuma (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Smarteless/shutterstock.com

Rīgā, Dārzciema un Pildas ielas krustojumā, kāds autovadītājs zaudējis samaņu, jo pirms tam uzsmēķējis marihuānu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Vīrietis aizliegtās vielas lietoja pie braucošas automašīnas stūres. No smagas avārijas pasargāja vien tas, ka pirms samaņas zaudēšanas vīrietis tomēr paspēja automašīnu apturēt. Melnais "Lexus" apstājās Dārzciema un Pildas ielas krustojumā. Citi satiksmes dalībnieki izsauca ātro palīdzību. Drīz vien kļuva skaidrs, ka nāksies izsaukt arī policiju.

Policijas darbinieki konstatēja, ka auto sēdeklī guļ vīrietis. Policisti mēģināja viņu pamodināt, bet tas neizdevās. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, viņi izvilka vīrieti no automašīnas. Pamanīts, ka autosalonā ir stikla burka, kurā ir maisiņi ar zaļi brūnas krāsas vielu.

Ārsti centās vīrieti atgriezt pie samaņas, un, kad tas izdevās, šoferis policistu pavadībā tika aizvests uz slimnīcu. Tajā pašā dienā no stacionāra viņu izrakstīja, tad ar vairākiem jautājumiem klāt jau bija policisti. Vēlāk ekspertīzē tika noteikts, ka burkā atradušies 75 grami marihuānas. Pēc tam tika veikta sankcionēta kratīšana viņa dzīvoklī un izņemti vairāki maisiņi ar marihuānu.

Vīrietis apgalvo, ka auto pieder viņa draugam, bet tas, kas atrodas mašīnā, piederot tikai viņam. To viņš esot pirms divām dienām iegādājies personiskai lietošanai. Auto vadītājs, dodoties uz darbu ar auto, ir uzsmēķējis marihuānu, viņam kļuva slikti un apturējis auto, tālāk vairs neko neatceroties.

Policisti neatklāj, kur tieši strādā pārkāpējs, bet, visticamāk, tajā dienā darbavietā viņš tā arī neieradās, ziņo "Degpunktā".

Šī rīcība agrāk nesodītajām vīrietim beidzās ar kriminālprocesu par narkotisku vielu iegādāšanos, glābšanu un pārvadāšanu, turklāt viņam ir noteikta policijas uzraudzība.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu