Bijušais "Mavericks" basketbolists atklāj, iespējams, unikālāko plānu tikšanai pie bildes kopā ar Maiklu Džordanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Ar amizantu stāstu par savu pirmo tikšanās reizi ar Maiklu Džordanu "The Brad & Boti Basketball" podkāstā nāca klajā bijušais Dalasas "Mavericks" centra spēlētājs Kriss Enstijs.

Nav noslēpums, ka deviņdesmitajos gados daudzi NBA basketbolisti, it sevišķi gados jaunāki, bija ne tikai Maikla Džordana pretinieki, bet arī fani. Tāds neapšaubāmi bija arī bijušais "Mavericks" austrāliešu centra spēlētājs Kriss Enstijs.

Sarunā ar minētā podkāsta vadītājiem Enstijs atklāja, ka par katru cenu ir gribējis tikt pie bildes, kurā viņš ir redzams kopā ar leģendāro basketbolistu. Tad nu austrālietis nāca klajā ar pavisam neparastu risinājumu.

"Godīgi sakot, tas bija viens no manas karjeras spilgtākajiem mirkļiem," par maču pret Džordanu stāstīja Enstijs. "Es zināju, ka tā, iespējams, būs mana vienīgā iespēja sēdēt tā paša basketbola laukuma malā, kur viņš [Džordans]."

"Es nekad neaizmirsīšu, kā pirms spēles sēdēju ģērbtuvēs un domāju: "Kā, lai tiek pie bildes ar Maiklu Džordanu?" Tas bija vēl pirms sociālo mediju ēras."

Pienāca puslaiks un Enstijs joprojām nebija atradis veidu, kā tikt vienā kadrā ar leģendāro aizsargu. Tomēr puslaika pārtraukumā viņš nāca klajā ar ideju.

"Es izdomāju, ka uzsitīšu viņam tik rupju piezīmi, ka viņam būs jākaujas ar mani. Un tad kāds gan jau uzņems foto. Un tad to kadru es ierāmētu un pieliktu mājās pie sienas. Kadru, kurā es Maiklu Džordanu esmu izprovocējis uz lielu kautiņu," atcerējās Enstijs.

Par nelaimi vai tieši otrādi - par laimi, Enstijs tā arī netika pie iespējas izprovocēt Džordanu uz dūru apmaiņu, netiekot pie kārotā kadra ar leģendāro basketbolistu.

Pie vēl vienas iespējas Enstijs tā arī netika, jo austrāliešu centra spēlētājs NBA pavadīja kopumā vien trīs sezonas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu