"Viņam ir tāda kā dedzināšanas mānija." Mūkupurva apkaimē pusaudzis vecākiem nodedzina vasarnīcu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jamie Hooper/shutterstock.com

7. aprīlī Rīgā kāda sieviete zaudējusi savu māju. Pirmā aizdegās kaimiņu būda, bet arī blakus esošo īpašumu neizdevās nosargāt. Krāsmatu saimniece stāsta, ka īpašumu aizdedzināja pusaudzis, kas jau iepriekš izplānojis šādu atriebību, kaitējot saviem vecākiem, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Mūkupurva apkaimē, blakus lidostas "Rīga" teritorijai, atrodas dārziņu teritorija. Vienā no mājiņām mitinās Marina ar diviem suņiem un kaķi.

"Suns atradās uz ielas, laukā pie žoga. Sākumā kāds vienkārši pagāja garām, bet pēc tam, kad es otro reizi izgāju uz ielas, suns jau gaudoja. Es nesapratu, kas noticis, jo viņš nevis vienkārši rej, bet gaudo un kauc. Ieraudzīju, ka nāk dūmi no kaimiņu būdas. No iekšpuses," stāstīja Marina, kura ugunsgrēkā zaudējusi māju.

Marinas kaimiņiene Ļena par ugunsgrēku stāstīja: "Sēdēju mājās, sajutu riebīgu smaku un ārā nemaz neizgāju. Atvainojiet, tur tādi dūmi nāca, ka iziet no mājas nemaz nebija iespējams."

Marina uzskata, ka ir notikusi ļaunprātīga dedzināšana. Viņa grasās doties uz policiju un rakstīt iesniegumu, tajā pieminot 17 gadus vecu pusaudzi, kura motīvs ir atriebība vecākiem.

"Sieviete kopā ar vīru nopirka šo būdiņu. Viņai nesen no ieslodzījuma, pusgadu viņš bija apcietināts, iznāca dēls. Viņam ir tāda kā dedzināšanas mānija. Viņš mātei laukos bija māju aizdedzinājis, un viņš tika ieslodzīts uz pusgadu par baznīcas aizdedzināšanu. Viņa pati atbrauca un teica, ka tā viņam ir slimība. Vēlme dedzināt," teica Marina.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu