VIDEO ⟩ RSU/MVS volejbolistes Latvijas čempionātā izcīna bronzas medaļu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

"Rīgas Stradiņa universitātes"/"Minusas Volejbola skola" (RSU/MVS) komanda sestdien izcīnīja Latvijas čempionāta bronzas medaļas.

RSU/MVS bronzas sērijas atbildes spēlē viesos ar rezultātu 3-1 (25:11, 23:25, 25:22, 25:21) uzveica Daugavpils "miLATss" komandu.

Pirmajā bronzas sērijas spēlē 5.aprīlī ar rezultātu 3-1 uzvaru izcīnīja RSU/MVS spēlētājs.

Pēcspēles intervijā ar Latvijas Volejbola federāciju (LVF) RSU/MVS komandas spēlētāja Annija Jurdža atzina, ka šī spēle bija vieglāka kā pusfināla spēles pret RVS/LU komandu. 

"Pirmā spēle sērijā par bronzu tika aizvadīta grūtā cīņā, bet šodien mēs darbojāmies kā komanda un uzvarējām. Šī sezona bija ļoti saraustīta pandēmija dēļ, bet treniņi mūsu komandai tāpat notika ārā. Savu šīs sezonas sniegumu vērtēju kā labu, bet vienmēr var censties labāk. Mani tālākie mērķi ir kopā ar Latvijas izlasi gatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijai, lai pēc iespējas labāk nostartētu šajās sacensībās," LVF citē Jurdžas teikto.

Jau šodien vakarā Rīgā norisināsies arī atbildes spēle finālsērijā par pirmo vietu starp "Jelgava" un RVS/LU komandām. Pirmo finālsērijas spēli uzvarēja "Jelgavas" komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu