Otrdienas horoskops: 13. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 13. aprīlim. 

AUNS

Izskatās, ka diena izdevusies. Darbā jāpastrādā ar atdevi, bet saņemsi atzinību. Vakarā priecēs pastaiga pa pilsētu. Tas nekas, ka kafejnīcas ciet, gaisā tāpat virmo kas iedvesmojošs.

VĒRSIS

Tikai ar neatlaidību un gribasspēku soli pa solim uz priekšu. Fortūna šodien labvēlīga, un veiksme smaida. Pēc ražīga darba pozitīva dienas izskaņa, sazinoties ar draugiem.

DVĪŅI

Prāts kā bulta, pats kā bulta – un droši uz mērķi. Vienīgi jāpaļaujas gan tikai uz saviem spēkiem un jāsargās no cilvēkiem, kas sola, bet nepilda. Veiksmīgi projekti, kas saistās ar ārzemju tēmu.

VĒZIS

Klusais un pat kautrīgais Vēzītis šodien parādīs pavisam citu dabu: veiksmīgi risināsi sarunas; ja vajag – novadīsi sanāksmi; ja vajag – sarīkosi prezentāciju. Viss, pie kā ķersies, ies no rokas.

LAUVA

Labprāt paspīdēsi ar savām zināšanām un gozēsies uzmanības saulīte. Tas jau īstam Lauvam ir ļoti pa prātam. Taču, lai šodienas ritmā būtu pirmajās rindās, katru dienu jāmācās kas jauns.

JAUNAVA

Daudz lietišķu darīšanu. Tik daudz, ka pedantiskajai Jaunavai var nolaisties rokas. Tikai bez stresa - rīta arī būs diena. Sadali prioritātes, un viss kārtībā.

SVARI

Kopīgs darbs nesīs augļus gan morālā, gan materiālā izteiksmē, bet, ja kāda sadarbība vai noruna izjūk, tad tā bija jānotiek. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus.

SKORPIONS

Pamācīsi citus un varbūt atļausies kādu dzēlībiņu, taču cilvēki neņems ļaunā, jo ar tavu muti runās patiesība. Ja darbs ar datoru, visu seivo vairākkārt vai noglabā mākonī. Tehnika var pievilt.

STRĒLNIEKS

Kas prātā, tas uz mēles... visi gan zina, ka šis tiešums neslēpj dunci azotē, tomēr skaties kā kurš reaģē. Darbā par katru eiro būs jāpacīnās. Savukārt privātajā dzīvē dzirkstošas emocijas.

MEŽĀZIS

Vairāk optimisma! Dzīvē ir daudz košu krāsu, it īpaši pavasarī. Ja staigāsi sarauktu pieri, tas nepalīdzēs nevienā jomā. Vakarpusē daudz darbu mājās, ievēro sadzīves tehnikas lietošanas instrukcijas.

ŪDENSVĪRS

Idejām pārbagāta diena un šonedēļ tādas gandrīz visas. Varbūt jādomā kā ar pavairot ienākumus, jo tev var izdoties realizēt ieceres, par kurām citi brīnās.

ZIVIS

Viens nav karotājs, bet svarīgos darbos ar kritisku skatu novērtē, kas būs tavi ceļabiedri. Un esi uzmanīgs ar finansēm. Pēc veikalu atvēršanas var sanākt iztērēt vairāk nekā vajadzētu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu