Ceturtdienas horoskops: 15. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 15. aprīlim. 

AUNS

Ļoti svarīga finanšu tēma. Ir idejas un vēlme mesties jaunos projektos. Tava enerģija ir apskaužama un tā vēlāk dos rezultātu materiālā izteiksmē.

VĒRSIS

Laba diena lietišķām sarunām. Kāds Vērsis meklēs jaunu spēles laukumu, kur labāk nopelnīt, kāds sponsorus projektiem. Vakarā jāizvēdina galva, dodoties garākā pastaigā.

DVĪŅI

Daudz emociju, un pozitīvs skatījums uz situācijām. Ja arī rodas problēmas, tu neesi tas, kurš no mušas ziloni izpūtīs. Zināsi padomu pats un arī citiem kaut ko ieteiksi.

VĒZIS

Inteliģentie Vēži sabiedrībā ir labi ieredzēti, un cilvēki viņiem uzticas. Šodien var nākties uzklausīt citu problēmas un sirdssāpes. Pratīsi iedvesmot. Un – dots devējam atdodas.

LAUVA

Oratora dotības augstā līmenī. Šodien pratīsi pārliecināt kolēģus par savu ideju lietderību. Darba vidē, izmantojot tehnoloģiju iespējas, sasniegsi lielisku rezultātu.

JAUNAVA

Prāts atvērts jaunām zinībām, tāpēc laba diena, lai noklausītos kādu tiešsaistes semināru. Iegūtā informācija noderēs un atvieglos dzīvi. Vakarā sirsnīgas sarunas ģimenes lokā.

SVARI

Ja plānota sapulce vai ideju apspriešanas, rūpīgi sagatavojies. Iespējams, nonāksi profesionālu jautājumu krustugunīs. Svarīga arī privātā dzīve – vēlams no sirds izrunāties.

SKORPIONS

Kaut arī brīvdienas patālu, tu jau sāksi plānot pavasara mājas darbus. Kamēr kolēģi neredz, internetā pētīsi saimniecības veikalu mājas lapas. Strādāt diez ko negribēsies.

STRĒLNIEKS

Sekmīgas lietišķās un darījumu sarunas, taču vērīgam jābūt, ja darīšanas ar ārzemju tēmu. Kaut kas var nobremzēties. Vakarā mazliet vieglprātīgs, mazliet romantisks noskaņojums.

MEŽĀZIS

Esi uzmanīgs naudas lietās. Uzņemoties papildus darbu, runā tūdaļ arī par atalgojumu. Ja gribi palutināt savus mīļos ar ko skaistu vai gardu, dari tā, bet ar pirkumiem nepārspīlē.

ŪDENSVĪRS

Šodien pierē ieguls rūpju rieva un daudz kas nebūs pa prātam. Taču tā varbūt ir tikai šķietamība. Palūkojies uz situācijām objektīvi – dzīvei ir daudz košu krāsu.

ZIVIS

Pēkšņi var rasties sajūta, ka nezini kaut ko vai vajadzīgas kādas jaunas iemaņas darbam. Rūpīgi izpēti tiešsaistes kursu un semināru piedāvājumu. Noteikti atradīsi ko noderīgu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu